Y yusufkay 80+ Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 252 Reaksiyon skoru 35 Bugün, 18:59 #1 Anakart işlemci ram aldım sahibindende 6 gün kargo süresi var adama ulaşayım biraz daha erken götürsün kargoya adamın numarasını nereden bulacam
Anakart işlemci ram aldım sahibindende 6 gün kargo süresi var adama ulaşayım biraz daha erken götürsün kargoya adamın numarasını nereden bulacam
U uby_ 80+ Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 10 Reaksiyon skoru 0 Bugün, 19:37 #2 aldığın ilanı görebiliyorsun zaten alım işlemlerim kısmında, eğer adam numarasını koymamışsa bilmiyorum.
aldığın ilanı görebiliyorsun zaten alım işlemlerim kısmında, eğer adam numarasını koymamışsa bilmiyorum.
Y yusufkay 80+ Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 252 Reaksiyon skoru 35 Bugün, 20:32 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 uby_ yazmış: aldığın ilanı görebiliyorsun zaten alım işlemlerim kısmında, eğer adam numarasını koymamışsa bilmiyorum. Devamı için tıklayın... Aldığım ilanı sadece ben görebiliyorum ama orada adamın numarası görünmüyor
uby_ yazmış: aldığın ilanı görebiliyorsun zaten alım işlemlerim kısmında, eğer adam numarasını koymamışsa bilmiyorum. Devamı için tıklayın... Aldığım ilanı sadece ben görebiliyorum ama orada adamın numarası görünmüyor