ssdcanavari
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
1500 bence. 2000e garantili wraith ürünleri var.Satan istediği fiyattan satsın ancak 1750 TL üstünden Aula F75 alanın aklından şüphe ederim.
1500 bence. 2000e garantili wraith ürünleri var.Satan istediği fiyattan satsın ancak 1750 TL üstünden Aula F75 alanın aklından şüphe ederim.
Wraith'de 2000'e 3 mod(Bluetooth,2.4Ghz,kablolu) %75 ve knoblu klavye yok be hocam sırf ondan dolayı F75 tercih edilir şahsen %80 knobsuz klavye tercih etmem.1500 bence. 2000e garantili wraith ürünleri var.
valla satıcı arkadaşlar utanmasa konu altına bunu yazacakbu fiyata kaçmaz![]()
ticaret böyle mi yapılır kanka? çocukluğumdan beri ticaretin içindeyim baba mesleği olarak, aldığın 2 klavyeden edeceğin 50 60 dolar kâr mı ticaret?Satmak isteyen istediği fiyata satar hayatında ticaret yapmamış insanlar fırsatçı filan diyor sizde alsaydınız 30 gündür stoktaydı klavye.
Dostum doğru olmayabilir fakat yapabileceğimiz bir şey yok isteyen istediği fiyattan satar.valla satıcı arkadaşlar utanmasa konu altına bunu yazacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
ticaret böyle mi yapılır kanka? çocukluğumdan beri ticaretin içindeyim baba mesleği olarak, aldığın 2 klavyeden edeceğin 50 60 dolar kâr mı ticaret?
doğru olmamasından ziyade yaptıkları salaklık, hadi 1000 lira kar etsinler, ne alınıyoe bin liraya?Dostum doğru olmayabilir fakat yapabileceğimiz bir şey yok isteyen istediği fiyattan satar.
Abartma knk max 3k kadar verilir TR şartların'daBugün geldi denedim. 5k da versen ederi var cidden muthis kaliteli ve hissiyatı anlatamayacağım derecede tatminkarnot Satıcı değilim ahhsh
Ya valla o hissiyatı alinca ulasamiyacagim bi premium seviyesiydi ondan benim icin ederi asiri fazla bana cok bu kalite jahdhdAbartma knk max 3k kadar verilir TR şartların'da