Neler Yeni

Yardım SAHİBİNDEN DE İNSANLARI DOLANDIRAN FRİMA TEKRAR AD DEĞİŞTİRDİ DİKKATLİ OLUN

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Levent
AREO BİLGİSAYAR OLARAK ESENYURT/BEYLİKDÜZÜNDE İNSANLARI DOLANDIRAN BABA OĞUL TEKNOLOJİ ALET DÜKKANI ADLARINI ARAŞTIRARAK DA GEREKLİ BİLGİLERE ULAŞABİLİRSİNİZ BENDE MAĞDUR OLDUM BU ŞAHISLAR TARAFINDAN YENİ İSİMLERİ MARTEXS ON DİKKAT EDİN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN DOLANDIRILMAYIN MAĞDUR OLMAYIN

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,184
İsim
Burak Karadağ
Sadece başlığı görür görmez direkt AERO BİLGİSAYAR firması mı acaba? diye sordum kendime ve dediğim gibi çıktı. Hep bi şüphe vardı içimde, bakıyorum istediğim ekran kartları sıfır jelatin havası verilerek ilanda uygun fiyatlı duruyor. Hiç bulaşmadım, sen bu duruma hukuki bir sürece taşıdın mı ne yapacaksın?

quartle

80+ Gold
burda sahibinden ne işe yarıyor adamlar isim değiştire değiştire dolandırıyor milleti artık bi yetkili el atsın

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Kerem Uyar
AREO BİLGİSAYAR OLARAK ESENYURT/BEYLİKDÜZÜNDE İNSANLARI DOLANDIRAN BABA OĞUL TEKNOLOJİ ALET DÜKKANI ADLARINI ARAŞTIRARAK DA GEREKLİ BİLGİLERE ULAŞABİLİRSİNİZ BENDE MAĞDUR OLDUM BU ŞAHISLAR TARAFINDAN YENİ İSİMLERİ MARTEXS ON DİKKAT EDİN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN DOLANDIRILMAYIN MAĞDUR OLMAYIN

İsimleri Fast Gamer olmuş sanırım?

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Barış
Sadece başlığı görür görmez direkt AERO BİLGİSAYAR firması mı acaba? diye sordum kendime ve dediğim gibi çıktı. Hep bi şüphe vardı içimde, bakıyorum istediğim ekran kartları sıfır jelatin havası verilerek ilanda uygun fiyatlı duruyor. Hiç bulaşmadım, sen bu duruma hukuki bir sürece taşıdın mı ne yapacaksın?
AERO Bilgisayar hepsiburada'daki adıyla TRGAMİNG mi ? ikisi aynı mı yani ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Levent
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BEN TÜKETİCİ HAKLARINA BAŞVURDUM 2 HAFTA OLDU HALA DÖNMEDİLER UĞRAŞMIYORLAR BEN ÇÖZÜME BURADAN SÖYLEMEK İSTEMEDİĞİM ŞEKİLDE ÇÜNKÜ HERKESİN AHINI ALAN BİRİNİN KARŞSINA RABBİM ELBET SAĞLAM BİRİNİ ÇIKARTIR
Mesaj otomatik birleştirildi:

AERO Bilgisayar hepsiburada'daki adıyla TRGAMİNG mi ? ikisi aynı mı yani ?
EVET AYNI KARDEŞİM LÜTFEN ALIŞVERİŞ YAPMA SENDE FORUM AÇ KİMSE YAPMASIN
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsimleri Fast Gamer olmuş sanırım?
EVET HEPSİ O MUHİTTEKİ AYNI 2 AD DEĞİŞTİRMİŞLER BEN MARTEXS ON A YAZDIM KONUM BİLGİSİ İÇİN AYNI DÜKKAN DEĞİL AMA FOTOĞRAFI ÇEKEN İNSANLAR KUTUDAN YANSIMA DA TIPA TIP BENZİYOR SİZ YİNE DE DİKKATLI OLUN AMA DİĞER SAHİBİNDEN LİNKLERİ DE ARKADAŞIN ATTIĞI

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,184
İsim
Burak Karadağ
Sen de sağ ol bu ince duyarlılığını gösterip başkalarının aynı durumu yaşama ihtimalini düşürdüğün için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Father
Ben de bu adamın ilanlarını gördüm sonra Google ye bir yazayım dedim meğersem bir çok kişinin canı yanmış eğer ki insanlar İnternette başkalarını uyarmasa bende dolandirilabilirdim

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bunların referans verilmek için bile olsa sıfır sattığı ürün var mı? Eğer yoksa durum daha da vahim. Millet elindeki ürünün sıfır olduğunu zannedip kullanıyor ve olumlu yorum bırakıyor.

Top Bottom