Bu arabanın en son modeli Türkiyede 2005 civarıydı. Banka kredi vermez yani. Satan kişi taksitle satmazsa tek yol tefeciMerhaba, Hyundai Coupe 2.0 diye bir güzellik gördüm. Uzun zamandır da görüyorum zaten. Ama ben sarı siteden buldum bayii de olsa min 800 olur bu. Taksitle alma yöntemleri yok mu?
kredi çekmek yada tefeciden başka çözüm yok gibi hocam yada 800k limiltli kredi kartınızın olması gerekliMerhaba, Hyundai Coupe 2.0 diye bir güzellik gördüm. Uzun zamandır da görüyorum zaten. Ama ben sarı siteden buldum bayii de olsa min 800 olur bu. Taksitle alma yöntemleri yok mu?
Hızlı gençlerin altından geçtiyse sadece para harcarsın. Fazla oynanmamış araç bulmak önemliArkadaşlar araçtan 400k ya buldum ben lafın gelişi dedim oto galeride 800dür diye. Dediğinize göre mantık kredi çekmek sanırım? aydan aya da onun taksiti ödenir. 400k limitim yoktur o zaman. Araba nasıldır sizce?
bence hyundai coupe yerine o tarz araçlarda peugeot rzc veya mazda rx-8 öneririmArkadaşlar araçtan 400k ya buldum ben lafın gelişi dedim oto galeride 800dür diye. Dediğinize göre mantık kredi çekmek sanırım? aydan aya da onun taksiti ödenir. 400k limitim yoktur o zaman. Araba nasıldır sizce?
Banka 20 yaşındaki araca kredi veriyor mu sen önce onu araştırmalısınArkadaşlar araçtan 400k ya buldum ben lafın gelişi dedim oto galeride 800dür diye. Dediğinize göre mantık kredi çekmek sanırım? aydan aya da onun taksiti ödenir. 400k limitim yoktur o zaman. Araba nasıldır sizce?