Neler Yeni

Çözüldü✓ Sahibinden ekran kartı satacagım ama

Paxics

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berkan Barış
Merhaba sahibinden rx580 model bir kart satacagım ama get ile verilecek bunun olayı çok güvenli değil gibi. ve birde ürünü sattım diyelim adam bana mining için alıcam diyor kartı alıp zarar verdikten sonra ertesi gün kartta problem var derse ne diyecegim

Bünyamina

80+ Platinum
bir şey demene gerek yok adam almış takılmış gitmiş sorun çıktıysa onun elinde onun sorunu
Merhaba sahibinden rx580 model bir kart satacagım ama get ile verilecek bunun olayı çok güvenli değil gibi. ve birde ürünü sattım diyelim adam bana mining için alıcam diyor kartı alıp zarar verdikten sonra ertesi gün kartta problem var derse ne diyecegim

Paxics

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berkan Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir şey demene gerek yok adam almış takılmış gitmiş sorun çıktıysa onun elinde onun sorunu
anladın gette kolay iade falan yazıyor yani sorun çıksa bana patlayacak gibi duruyor

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Sen ilk önce paranı eline al adama çalışırken videomu çekersin gelip kendisi mi görür alır her neyse. Senden çıktıktan sonra onun sorunu olur. Sen sağlam satıyorsun . Adam ikinci el alıyor yarın ne olacağı belli değil bu kadar basit . Dolandırılma da gerisi kolay

Bünyamina

80+ Platinum

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Ama bana kalırsa satma get ile . adam değiştirir bir şey yapar bozar gerçekten de sana patlar olan kartına parana olur.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
bence burada video kaydına al hiçbir mining yapılmadığı kanıtıyla ilgili

Paxics

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berkan Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama bana kalırsa satma get ile . adam değiştirir bir şey yapar bozar gerçekten de sana patlar olan kartına parana olur.
Video alıp özelliklerini falan herşeyini gösterip öyle yolluyacagim olmadı bir sorun çıkarsa şikayetçi olurum

• Beğen
Reaksiyonlar: B0ra

denjz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Denizhan
Expertize sokmadan araba almakla ayni risk babana bile guvenme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
ACHİL LEUS
Ben PlayStation satmıştım bir sorun çıkmadı. Tabi dolandırıcıyla nerde karşılaşacağımız belli olmaz :) İçin rahat değilse elden sat. Bu arada ne kadara satıyorsun sorması ayıp :D

Paxics

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berkan Barış
Ben PlayStation satmıştım bir sorun çıkmadı. Tabi dolandırıcıyla nerde karşılaşacağımız belli olmaz :) İçin rahat değilse elden sat. Bu arada ne kadara satıyorsun sorması ayıp :D
5 k

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Get ile satmak mantıklı değil. Dediğiniz gibi donanıma zarar verip geri gönderme ihtimali her zaman bulunabiliyor. Elden satın ve satmadan önce mutlaka çalışır halde olduğunu kanıtlayın ve geri iade alamayacağınızı belirtin.

Top Bottom