Neler Yeni

Sahibinden Hakkında Bilgi İstiyorum

Takizawa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Cevahir Teğek
Sahibinden de ekran kartı alırken nelere dikkat edmeliyiz dolandırılmamak için rx570 almak istiyorum.

Takizawa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Cevahir Teğek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Birde diyelim kargo ile alıcaz ürün evimize ulaştıktan sonra mı parayı göndericez o kısım biraz sıkıntı ben parayı ilk verirsem adam kartı belki göndermez
Mesaj otomatik birleştirildi:

4
kargo ile almayın sen parayı gönderirsen o sana kartı göndermez o da ilk gönderirse sen göndermezsin diye güvenmez hiç uğraşma

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
ben ekran kartımı sahibindenden aldım mümkünse GeT ile alın test yapın sonra sıkıntı çıkmazsa onay verin parası gitsin

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Konuya sorulan soruya cevap vereyim. Kimse doğru cevabı vermemiş.

Sahibinden.com'da GeT sistemi var. Sen onaylayana dek para satıcıya gitmiyor. Aksi bir durumda iletişime geçiyorsun, ürünü iade edip paranı geri alabiliyorsun.

%10 komisyon alıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu yüzden GeT'e bağlı ürünler bir tık fiyatı fazla olabiliyor. Bilgin olsun.

Takizawa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Cevahir Teğek
Konuya sorulan soruya cevap vereyim. Kimse doğru cevabı vermemiş.

Sahibinden.com'da GeT sistemi var. Sen onaylayana dek para satıcıya gitmiyor. Aksi bir durumda iletişime geçiyorsun, ürünü iade edip paranı geri alabiliyorsun.

%10 komisyon alıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu yüzden GeT'e bağlı ürünler bir tık fiyatı fazla olabiliyor. Bilgin olsun.
Sağol bunu bildiğim iyi oldu çünkü mesela 250 liraya hyperx bir Ram buldum adanada İstanbuldayım nasıl gidip elden alayım dimi

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Eren Şenel
Kesinlike satıcı ile aynı şehirdeyseniz yüzyüze görüşerek alın. Kargo muhabbetlerine girmek ne kadar sağlıklı olur bilemem ama kesinlikle önden para falan göndermeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,056,539
Üyeler
167,855
Son üye
cudakiexplosion
Top Bottom