Muazzam abartilara gerek yok ekran kartı 1.5 işlemci anakart ram 1.5 desen kasa masa da geri kalan parçalar (daha fazla tutacak da misalen) 300 TL de yine geçiyor neyse asıl konumuza gelelim geçenlerde sahibinden de dolaşırken yarı sıfır yarı 2. El 6k ya 1660 süper ryzen 5 5600 8x2 ram ışıklı kasa +80 bronze 500 m2 a320 Max m2 SSD destekli o.c anakart ..... Topladım oluyor yane yapilmayacak bir şey değil büyük ihtimakle bayadir bekliyorsun ben senin yerinde olsam ani karar vermem ilk ram çek sonra SSD çek !!! indirimlerle!!! Sonra anakart işlemci PSU sıfırdan git psu çok saçma fiyatları var sıfır da yine işlemci yine ekran kartı onun dışı sıfır toplayabilirsin ya da aylarını harcayıp değdi ve diyebilecegin sıfır bir sistem sakın acele karar verme ben belki 10 yıl bekleyip 1 yıl beklemeyin almasaydim şu an i5 4460 rx470 yerine ryzen 5 1660s v.s bir PC m olacaktıbu sistem 2-3k bile etmez
kanka bu sistemi almak bile bir yük ne anlatiyosun şuna para vereceğinize 1 ay çalışınMuazzam abartilara gerek yok ekran kartı 1.5 işlemci anakart ram 1.5 desen kasa masa da geri kalan parçalar (daha fazla tutacak da misalen) 300 TL de yine geçiyor neyse asıl konumuza gelelim geçenlerde sahibinden de dolaşırken yarı sıfır yarı 2. El 6k ya 1660 süper ryzen 5 5600 8x2 ram ışıklı kasa +80 bronze 500 m2 a320 Max m2 SSD destekli o.c anakart ..... Topladım oluyor yane yapilmayacak bir şey değil büyük ihtimakle bayadir bekliyorsun ben senin yerinde olsam ani karar vermem ilk ram çek sonra SSD çek !!! indirimlerle!!! Sonra anakart işlemci PSU sıfırdan git psu çok saçma fiyatları var sıfır da yine işlemci yine ekran kartı onun dışı sıfır toplayabilirsin ya da aylarını harcayıp değdi ve diyebilecegin sıfır bir sistem sakın acele karar verme ben belki 10 yıl bekleyip 1 yıl beklemeyin almasaydim şu an i5 4460 rx470 yerine ryzen 5 1660s v.s bir PC m olacaktı
Kanka ben sisteme para vermekten bahsetmiyom la ben de 6k vermem ama 2-3k nedir tek tek toolamaya kalksan 4-5 eder o parçaları da cahil cuhela insanlar sattığı için fiyatlar balon adam b450 fiyatı yazıyor h81 e aajjajahahahahahhakanka bu sistemi almak bile bir yük ne anlatiyosun şuna para vereceğinize 1 ay çalışın