Neler Yeni

Sahibinden param güvende için güvence

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Murat Aslan
sakın satma derim elden ver dolandırıcılar dolanıyor bulaşma alırken al satarken satma
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir şey demene gerek yok iade ediyorum diye işaretledin mi iş bitti sebep gerk yok direkt kod geliyor koşulsuz şartsız iade etmek zorunda kalıyorsun ve adam art niyetliyse ürüne bir şey yaptıysa geçmiş olsun artık mahkemelerde uğraşırsın en iyisi sat elden bak keyfine
Ne kadar iyiymiş ya böyle.Bu kadar suistimale açık bırakılmaz eminim çok büyük sorunlar yaşayanlar vardır.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
Muhammet Kürkçü
sakın satma derim elden ver dolandırıcılar dolanıyor bulaşma alırken al satarken satma

bir şey demene gerek yok iade ediyorum diye işaretledin mi iş bitti sebep gerk yok direkt kod geliyor koşulsuz şartsız iade etmek zorunda kalıyorsun ve adam art niyetliyse ürüne bir şey yaptıysa geçmiş olsun artık mahkemelerde uğraşırsın en iyisi sat elden bak keyfine
Hocam attığım son mesajlarıda okurmusunız?

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
Ali Batmaz
Beyler kusura bakmayın herkese tek tek cevap veremiyorum. Açık konuşmak gerekirse Satıcı bana o güveni verdi. Verdiği isim soy isim ile ibanları ile uyuşuyor verdiği okulun kadrosu ile uyuşuyor hata okulun fotoğraflarında bile kendisini görebildim. Son bir güvence olarak ürünü kargoda şubesinde çalışıyorken paketleyip kargolasam ve bunları yaparken aynı zamanda herşeyi videoya çeksem problem olurmu?
kimse olur veya olmaz diyemez, riski alıyorsan kargolarsın

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
Muhammet Kürkçü
kimse olur veya olmaz diyemez, riski alıyorsan kargolarsın
Riske değermi diye soracağım ama sanırım değmez diyiceksiniz. Hocam yerel olarak bende satmak isterim ama yaşadığım yer küçük bir yer olduğundan satmak için hem iyi fiyat kırmam gerek hemde bayağı bir süre beklemem gerek bu yüzden param güvende ile satıyordum zaten. Bu yüzden riski almak birazcık bile olsa mantıklı geliyor

Shix2x

80+ Bronze
Daha gecen hafta klavye sattim alici iyi cikti urunu gormeden onayladi. Sansina kalmis tamamen.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
Muhammet Kürkçü
satma, iptal et satışı.
Hocam attığım son mesajları okudunuz değilmi?

Daha gecen hafta klavye sattim alici iyi cikti urunu gormeden onayladi. Sansina kalmis tamamen.
Nispeten düşük fiyatlı ürünlerin bende çok satışını yaptım daha iadem yok ama böyle hafif pahalı ürünlerde risk daha fazla oluyor.

Hocam attığım son mesajları okudunuz değilmi?

Nispeten düşük ürünlü fiyatlarda bende çok satış yaptım daha iadem yok ama böyle hafif pahalı ürünlerde risk daha fazla oluyor.
Okumadım, konuya cevap verdim direkt. Hiç bir şekilde, hiç bir ürünümü param güvende ile satmam.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Volkan
Hocam attığım son mesajlarıda okurmusunız?
öğretmen olup olmaması inan gram umurum da değil orada burada müdür olan ne dolandırıcılar gördüm başıma da geldi sen bilirsin o riski alıyorsan güle güle gönder :D

Okumadım, konuya cevap verdim direkt. Hiç bir şekilde, hiç bir ürünümü param güvende ile satmam.
KATILIYORUM bende mağdur oldum oradan

işine gelen malımı gelir evimden alır yada ofisten oda olmadı parayı atar kargosunu yaparım yok güvende zart zurt boş işler veya shopier ile komisyon öderim derse öyle yollarım

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
Muhammet Kürkçü
Hepinizin yorumuna rağmen cihazı gönderdim. Telefonu kargoda paketledim ve herşeyi tüm zaman boyunca kayıt altına aldım ve cihazın seri no suna kadar herşeyi çektim ve Satıcı ürünü aldığı gibi onayladı videoya gerek kalmadı. Herkese tekrar teşekkürler cevapları için.

2necro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emre Çiloğlu
Senelerdir param güvende ile alım satım yaparım daha bir sıkıntı yaşamadım ama bu yaşamayacağım anlamına gelmiyor. Ekranı yan sanayi falan taksalar anlarım ama bazı parçaları anlamam imkansız sanırım. Video beni kurtarmazmı bir dava meselesi falan olursa?

Hocam video falan çekmek bana herhangi bir güvence sağlamazmı acaba?
Hocam anakart sattım eleman kargoyu alır almaz iade etti güvence amaçlı sahibinden bana kargo şirketinden teslim alın orda incelersiniz dedi iyice baktım anladığım kadarıyla hiç bir parçası eksik değildi ama işlemcim olmadığından dolayı deneyemiyorum velhasıl kelam telefonunun imei sini çalar geri verir en kötü ihtimalle

Top Bottom