E Emrre4 80+ Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 19 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Yunus Emre Benli 29 Haziran 2021 #1 Selamlar arkadaşlar sahibinden üzerinden kulaklık alacağım fakat hiç önceden böyle bir alışveriş yapmadım satıcı bana param güvende ile gönderecek dolandırılma veya sıkıntı çıkar mı?
Selamlar arkadaşlar sahibinden üzerinden kulaklık alacağım fakat hiç önceden böyle bir alışveriş yapmadım satıcı bana param güvende ile gönderecek dolandırılma veya sıkıntı çıkar mı?
M MENGELE88 80+ Bronze Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 640 29 Haziran 2021 #2 Çıkabilir diye biliyorum birkaç yerde okumuştum bazı taktikleri var işin bilenlere sormak lazım
E Emrre4 80+ Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 19 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Yunus Emre Benli 29 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 MENGELE88 yazmış: Çıkabilir diye biliyorum birkaç yerde okumuştum bazı taktikleri var işin bilenlere sormak lazım Devamı için tıklayın... Mesela nasıl bir sıkıntı çıkabilir?
MENGELE88 yazmış: Çıkabilir diye biliyorum birkaç yerde okumuştum bazı taktikleri var işin bilenlere sormak lazım Devamı için tıklayın... Mesela nasıl bir sıkıntı çıkabilir?