Neler Yeni

Sahibinden Param Guvende ile Anakart/Islemci Satilir mi?

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
Merhabalar. Anakart ve islemcimi yenilemek istiyorum. Eskilerini sahimden'e ilana koydum ve birkac kisi yazdi. Param Guvende ila almak istiyorlar ama cok dolandiricilik islemleri oluyor. Sizce satmalimiyim?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhabalar. Anakart ve islemcimi yenilemek istiyorum. Eskilerini sahimden'e ilana koydum ve birkac kisi yazdi. Param Guvende ila almak istiyorlar ama cok dolandiricilik islemleri oluyor. Sizce satmalimiyim?
Ucuz ürünlerse satabilirsin ama pahalı şeyleri satmam şahsen.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
crazy
uzun süredir ilandaysa ve satılmadıysa param güvende olabilir, çünkü bazı ürünler gerçekten normal şekilde satılmayınca param güvendeyle satması daha hızlı oluyor, fakat ilan tazeyse beklenebilir, çünkü adam kendi ramını taktığında clear cmos atmadığı için siyah ekranda kalsa bile bozuk diye iade edip 1 yıldızı çakabilir, tecrübe açısından biraz alıcıyı yoklamak gerekli

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
uzun süredir ilandaysa ve satılmadıysa param güvende olabilir, çünkü bazı ürünler gerçekten normal şekilde satılmayınca param güvendeyle satması daha hızlı oluyor, fakat ilan tazeyse beklenebilir, çünkü adam kendi ramını taktığında clear cmos atmadığı için siyah ekranda kalsa bile bozuk diye iade edip 1 yıldızı çakabilir, tecrübe açısından biraz alıcıyı yoklamak gerekli
Hocam benim bekledigimden hizli alici cikti o yuzden konu actim. Dun gece saat 23.45 gibi yayina alindi bugun sabah 2 kisi Param Guvende ile almak istedi. Bende elden verme taraftariyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ahmet Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
PlayStation ve Bilgisayar Teknik Servis, Windows Developer, Cisco, Phyton, Yapay Zeka, Bilişim Sistemleri Yazılım ve Donanım Teknik Servis
Daha önce deneyimlemeyen arkadaşlar için belirteyim.

Bu yöntemle elindeki diğer parçaları test etmek isteyen veya elindeki bozuk parçayı sizin cihazınızdan aktarıp deneyen birçok kişi olabiliyor, o yüzden param güvende yalnızca alan kişiyi korur satan kişiyi değil kalan diğer hususlara hiçbir şekilde karışmaz ve sorumluluk almazlar. Sahibindeni arayıp benzer durumları sorup cevap istediğinizde teyit edebilirsiniz.

hilas0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Salih
Ürünleri göndermeden önce ve paketlerken video çek ardından alıcıya aynı şekilde video çekmesini söyle bu şekilde kabul ederse pek bir problem yaşamazsın bu yöntemler ile 4 adet adedi yaklaşık 15-20k lık drone sattım

Dambıldor

80+ Silver
Yeni işlemci takınca zaten bios kendi kendine sıfırlanıyor en azından yenilerde böyle eskileri bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,264
Üyeler
163,133
Son üye
1cihans
Top Bottom