evetAdresi otomatik belirliyor demi ben sadece kargoya vereceğim
evetAdresi otomatik belirliyor demi ben sadece kargoya vereceğim
Şimdi senin kargo gidiyor adam kartı alıp içine taş dolduruyor iade başlatıyor sonra sen bir dünya zahmete giriyorsun desteğe yazmalar falan filan ondan sonra dava açsan yüzü astarını geçicek anlıyorsun gidip bir güzel soğuk su içip akşam Survivor izliyorsunArkadaşlar gtx 750 sattım az önce yarın yurtiçi ile kargoya vereceğim ilanı onayla tuşuna şimdi basayım mı ? yoksa kargoya verdikten sonra mı basayım ? Birde adam direk satın aldı ilanı bu adama nasıl mesaj atacağım ?
Müthiş AnlattınŞimdi senin kargo gidiyor adam kartı alıp içine taş dolduruyor iade başlatıyor sonra sen bir dünya zahmete giriyorsun desteğe yazmalar falan filan ondan sonra dava açsan yüzü astarını geçicek anlıyorsun gidip bir güzel soğuk su içip akşam Survivor izliyorsun
Param güvende de iade edebilir adamAdresi otomatik belirliyor demi ben sadece kargoya vereceğim
Hocam bir kullanıcı adı var birde ad soyad kısmı var kullanıcı adı kısmı değiştirilmiyor ve kartla aynı değil ama ad ve soyad aynı sıkıntı çıkar mı ?sahibinden hesabı ismi ve kart sahibinin ismi aynı olmalı ona dikkat et
ad soyad aynı olsun yeter kullanıcı adı sıkıntı değilHocam bir kullanıcı adı var birde ad soyad kısmı var kullanıcı adı kısmı değiştirilmiyor ve kartla aynı değil ama ad ve soyad aynı sıkıntı çıkar mı ?
Eyw içimin buzları eridi para bi hesaba gelmesin babam 50 tne laf ederdiad soyad aynı olsun yeter kullanıcı adı sıkıntı değil
Yaşadığım ilde satmam imkansız pc'ci ve pc kullanan az. Hemde sarı sitede şöyle bişey keşfettim eğer çekimleri kaliteli yaparsan 800 900 fazlasına koysan bile satıyor hemde günündeValla bence gönderme. Her zaman risktir. Gelsinler, görsünler, alsınlar. Sonra şöyle oldu böyle oldu başın ağrır
Ama bazı kişilerde diyor ki allaha şükür böyle şeyler yaşamadım onlarca eşya sattım diyor onların farkı ne ?Ekran kartı ve telefon gibi cihazları asla böyle satmayın.
Adam içinden 1 parçayı alır söker bu sefer iade talebinde bulunur çalışmıyor diye ve haklı da görülür.
Elden sat + nakit al.