Neler Yeni

Sahibinden param güvende ile ps5 almak

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resatmnkse
Arkadaslar güzel bir fiyata ps5 buldum. Ben silivrideyim o izmitte. Şu sekilde bir konusma yaşadık. Sahibindende adamin dedigi gibi bir ticaret yapmak riskli mi? Bilgi ve tecrubeleriniz gerekli bana
1000069679.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
bir sıkıntı olacağını sanmıyorum adam doğru konuşmuş
zaten sen parayı başta sahibindene ödüyorsun ürün gelince onayladıktan sonra adama para düşüyor bence yapabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resatmnkse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir sıkıntı olacağını sanmıyorum adam doğru konuşmuş
zaten sen parayı başta sahibindene ödüyorsun ürün gelince onayladıktan sonra adama para düşüyor bence yapabilirsin
Paramguvende hakkinda olumsuz seylere rastladigim için internette kararsizim

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
898
İsim
Muhammet Kürkçü
Arkadaslar güzel bir fiyata ps5 buldum. Ben silivrideyim o izmitte. Şu sekilde bir konusma yaşadık. Sahibindende adamin dedigi gibi bir ticaret yapmak riskli mi? Bilgi ve tecrubeleriniz gerekli banaAlıntıyı görüntüle
Param güvende alıcıyı çok güzel bir şekilde koruyor ama tek sıkıntı eğer üründe bir sorun çıkarsa ve iade ederseniz param güvendeye ödediğiniz para yanıyor ona dikkat edin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resatmnkse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Param güvende alıcıyı çok güzel bir şekilde koruyor ama tek sıkıntı eğer üründe bir sorun çıkarsa ve iade ederseniz param güvendeye ödediğiniz para yanıyor ona dikkat edin.
Kac para oldugunu biliyormusunuz?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
898
İsim
Muhammet Kürkçü

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Berk
Kac para oldugunu biliyormusunuz?
orana göre değişiyor tahmin ediyorum lakin misal veriyorum en son 2000tl de 240tl ödemiştim yaklaşık %8 falan yapıyor. bu arada arkadaşın dediği doğru. param güvende alıcıyı koruyan bir sistem ve yüzyüze görüşseniz test etme imkanı :/ söylediği gibi nasıl rahat rahat kontrol edeceksin. ama param güvende ile alırsan 2gün senin deneme hakkın var 2 gün sonunda yetmedi iade süreci başlat, en son 4-5 gün içinde kargoya verin diyordu değişti mi bilmiyorum 4 gün de öyle test edersin baktın problem yok kargolama yapmazsan sistem otomatik parayı en sonunda satıcıya aktarıyor. mantıklı yani sizde ürünü istiyorsanız korkacak bir durum yok. ha ekstra ne yapabilirim derseniz ürün kargodan geldiğinde video kaydı ile açın. baktınız beğenmediniz ürünü iade ederkende videoya alın eksiksiz kutuladıgınızı gösteren kafanız daha rahat olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resatmnkse
orana göre değişiyor tahmin ediyorum lakin misal veriyorum en son 2000tl de 240tl ödemiştim yaklaşık %8 falan yapıyor
1.120k imis baktim şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sorun yasamam mi diyorsunuz yani genel olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resatmnkse
Biri gitsin satıcıyı uyarsın yav. Param güvende ile ps5 mi satılır :D
😀 benden yana sıkıntı olmaz zaten de. Ben alacagim urunden ne olacak onu bilemiyorum. 4 ay once mediamarktan almis

Top Bottom