Alırken güvenli de satarken güvenli değil yani alabilirsin sorun olmazArkadaşlar 3.500 TL'ye iphone 8 alacagım param güvende ile alsam sorun yaşarmıyım ?
daha önce kullanan oldu mu ?
dediğinizde haklısınız bencede öyle yapılması lazım ama bi sorum olucak herkes böyle yaparsa kimse telefon alamicak satamicakAlırken güvenli de satarken güvenli değil yani alabilirsin sorun olmaz
Olay da orada zaten ürünü alıp iade olarak boş kutu bile yollasan satıcı dava açmadığı sürece sana bir şey yapamaz.O yüzden satmak güvenli değil diyorum.Telefon sorunlu gelirse param gitmez degil mi , satıcı sahibindene alıcı bozmuş felan dese paramız yanmaz degil mi ?
Valla hiç bilmiyorum sahibindenin önlem alması gerekiyor.dediğinizde haklısınız bencede öyle yapılması lazım ama bi sorum olucak herkes böyle yaparsa kimse telefon alamicak satamicak
Fiyat bana ucuz geldi ip7 parasıArkadaşlar 3.500 TL'ye iphone 8 alacagım param güvende ile alsam sorun yaşarmıyım ?
daha önce kullanan oldu mu ?
Satın aldıktan ve ürün eline ulaştıktan sonra 2 gün iade süren var unutmaTamam o zaman alayım.
4.500 yazmıştı ilk 3750 dedi sonra 3.500 e indi.Fiyat bana ucuz geldi ip7 parası
Al o zaman4.500 yazmıştı ilk 3750 dedi sonra 3.500 e indi.
tr cihazı true tone ve touch id aktifmiş
kasadı temiz
sizce bir sorun olur mu.
büyük ihtimalle teslim aldıktan sonra hemen bir telefoncuya götürüp baktıracagım bir sorun var mı diye.