Neler Yeni

Yardım Sahibinden Param Güvende

baronn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Barış kaplan
Selamlar. Bir arkadaştan PC alacağım inşallah. Kendisi şehir dışında ve Sahibinden Param Güvende ile gönderebileceğini söylüyor. Herhangi bir sorun ile karşılaşabilir miyim? Aranızda deneyimi olan var mı bu konuda. Ayrıca çok komisyon keser mi? Şimdiden teşekkürler.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,529
İsim
Hacı
Satıcı güvenilir ise hiçbir sorun olmaz.
Link falan atarsa tıklamayın sakın!!

baronn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Barış kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adam eğer link atarsa get oluşturdum bu linkten girip alabilirsiniz falan derse sakın o linkten almayın siteyi taklit edip ödemeyi alıp dolandırıyorlar
Nasıl alacağım o zaman

Cihangir

80+ Gold

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Selamlar. Bir arkadaştan PC alacağım inşallah. Kendisi şehir dışında ve Sahibinden Param Güvende ile gönderebileceğini söylüyor. Herhangi bir sorun ile karşılaşabilir miyim? Aranızda deneyimi olan var mı bu konuda. Ayrıca çok komisyon keser mi? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşların bahsettigi link olayı şu şekil. Sız öncesinde özelden konusuysanız get açtım şuradan alabilirsin diye link atarsa oradan alma. Get açtım al derse sahibinden uygulamasına gir ilanı bul altta param güvende ile al butonu var oraya bas ve oradan al. Ürünü kargo poşetini açmadan önce videoya çekmenin tavsiye ederim. Denerken video da cekebilirsin. Basın ağrımasın istiyorsan. Dikkatli olmak lazım

Cihangir

80+ Gold
Top Bottom