Neler Yeni

Sahibinden satıcı dolandırıcı olabilir mi

sqxyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Arda Kılıç
https://shbd.io/s/BDodcX3i sahibindende bu ilani alacaktım satıcı ile konuştuk furmark testini falan aldım sonra almaya karar verdiğimde satıcı bu ilanı değil başka bir ilan açacağım onu alın dedi tamam dedim sonra açtığı ilanın linkini attı https://shbd.io/s/lCbix78b ilan bu durumu garipsedim hem sahibiden hesabı yeni hem de son fotoğrafta Asus ekran kartı var param güvende ile alacağım ama yinede sıkıntı olur mu

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
arda bey
param güvende ile alıyorsan beğenmezsen bile iade edebilirsin

Mevsim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Fettah Özalp
Olur. Bence.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Semi kaan Çakır
muhtemelen o asus kartı yollayıp iade almamak için fotodaki ürün diyecek.

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
ilyas koç
Bir sürü kart satıyor fotoğrafları karıştırıyor olabilir, ilk ilanda araya 6900XT testide atmış garip biraz

6800XT nin kasadan sökülmüş halde sağdan soldan vs fotoğraflarını isteyin. Atarsa satın alınabilir gibi.

Alırsanız Kargo geldiğinde açmadan videoya alın pcye takıp çalıştırana kadar videoyu kapatmazsınız.

sqxyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Arda Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir sürü kart satıyor fotoğrafları karıştırıyor olabilir, ilk ilanda araya 6900XT testide atmış garip biraz

6800XT nin kasadan sökülmüş halde sağdan soldan vs fotoğraflarını isteyin. Atarsa satın alınabilir gibi.

Alırsanız Kargo geldiğinde açmadan videoya alın pcye takıp çalıştırana kadar videoyu kapatmazsınız.
Evet sıvı soğutma aldım ikinci el dediğiniz gibi ama merak ettim bende acaba bir yöntem mi var dolandırmak için neden başka hesaptan link attı ki

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sahte siteler var
Babam geçenlerde bir şey alacaktı param güvende ile satın alma ekranına geldi birebir kopyasını yapmış dolandırıcılar dikkat edin

sqxyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Arda Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sahte siteler var
Babam geçenlerde bir şey alacaktı param güvende ile satın alma ekranına geldi birebir kopyasını yapmış dolandırıcılar dikkat edin
Yok sarıcı linkini atmadı aslında ilan numarasını verdi hen buldum

Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Lütfü A
ana ilan üzerindeki etkileşimi kaybetmek istemiyordur belki. aynı fotolar ve bilgilerle ilan açmasını iste ve zaten param güvende haklı haksız alıcı yanında her zaman.

sqxyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Arda Kılıç
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,610