Neler Yeni

Sahibinden ürün alcam süreç nasıl olmalı?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Peki ben onay vermediğim süreçte paraya ne oluyor atıyorum göndermedim diyelim. Merak ettim otamatik ona mı gidiyor para.
hocam siz normal sıfır ürün alır gibi alıyorsunuz. ürün elinize ulaşınca bir kaç gün onay süresi var, o süre dolmadan iade edebiliyorsunuz.

majorw0w

80+ Silver
Ben satıcı olsam dolap sahibinden get ile satış yapmam en iyisi elden almak. Alıcı aldıktan sonra ürünü bozup gönderebilir satıcı bişey talep edemez.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,610
İsim
oğuzhan ege
Ben satıcı olsam dolap sahibinden get ile satış yapmam en iyisi elden almak. Alıcı aldıktan sonra ürünü bozup gönderebilir satıcı bişey talep edemez.
Ordan Bi arkadaş buldum devrem monitöre bakacak sıkıntı yoksa beraber kargo verip yollucak

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,610
İsim
oğuzhan ege
Malesef arkadaş yalan oldu mesafe çok uzak en yararlısı dolap uygulaması mı hocam şimdi?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar sahibinden monitör alcam bir şahıs üzerinden güvenli alışveriş nasıl yapılır yok sen parayı gönder ben şöyle yapayım cinsinden olmadan acaba. Ben kargoya veriyim foto atayım sende ibana atarsın diyor. üründe sıkıntı yok diyor ama geldiğinde atıyorum ölü piksel olursa almak istemeyebilirim.
Monitörü kargoyla alma derim kargo kaynaklı sorun çıkma olasılığı fazla, bu sefer ikiniz de ortada kalırsınız.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,610
İsim
oğuzhan ege
Monitörü kargoyla alma derim kargo kaynaklı sorun çıkma olasılığı fazla, bu sefer ikiniz de ortada kalırsınız.
Elden alma imkansız hocam video kaydı alcam full.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Furkan Uçar
herkes felaket senaryosu kurmuş altı üstü 3 5klık ürün dolandırcak kisi belli eder zaten gönder parayı sağlam kargolarsa bi şey olmaz

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri