Sahibinden ürün iadesi nasıl çalışıyor

Eren Cem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
324
Param güvende ile vr satın aldım ancak üründe problem yok beklediğim gibi çıkmadı, sevmedim bundan dolayı iade etmek istiyorum param güvende ile almıştım o ekstra parayı vermeyeceklerini biliyorum üründe bir problem yok ama bunu yine de iade edebilir miyim ve para ne kadar sürede hesabıma geçer

Param güvende ile vr satın aldım ancak üründe problem yok beklediğim gibi çıkmadı, sevmedim bundan dolayı iade etmek istiyorum param güvende ile almıştım o ekstra parayı vermeyeceklerini biliyorum üründe bir problem yok ama bunu yine de iade edebilir miyim ve para ne kadar sürede hesabıma geçer
edebilirsiniz ama yaptığınız etik dışı bir hareket eğer karşıdaki kafaya takarsa hukuki yollara başvurabilir

edebilirsiniz ama yaptığınız etik dışı bir hareket eğer karşıdaki kafaya takarsa hukuki yollara başvurabilir
niye etik dışı olsun ki ürünü değiştirmicek ne de olsa beğenmemiş sadece

küçük bir kardeşimizden almıştım başvuracağını sanmam ama nasıl etik dışı onu anlamadım zararlı çıkan benim bu işten.

niye etik dışı olsun ki ürünü değiştirmicek ne de olsa beğenmemiş sadece
alıcı yeterine bilgi sahibi olmadığı ürünü almış şimdi iade etmek istiyor şöyle düşünün siz bir ürün sattınız fakat alıcı ürün hakkında yeterince bilgi sahibi değil geldiğinde beğenmedim diyerek iade ediyor sizce bu etikmi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

küçük bir kardeşimizden almıştım başvuracağını sanmam ama nasıl etik dışı onu anlamadım zararlı çıkan benim bu işten.
sahibinden sözleşme şartlarında keyfi iade yapılmaz diyor olması lazım

alıcı yeterine bilgi sahibi olmadığı ürünü almış şimdi iade etmek istiyor şöyle düşünün siz bir ürün sattınız fakat alıcı ürün hakkında yeterince bilgi sahibi değil geldiğinde beğenmedim diyerek iade ediyor sizce bu etikmi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sahibinden sözleşme şartlarında keyfi iade yapılmaz diyor olması lazım
iade sebeplerinden beklediğim gibi çıkmaması diye bir yazı var satıcı için kötü durum ancak sonuçta aynı ürünü geri yollayacağım ne olabilir ki

iade sebeplerinden beklediğim gibi çıkmaması diye bir yazı var satıcı için kötü durum ancak sonuçta aynı ürünü geri yollayacağım ne olabilir ki
o zaman haklı olabilirsiniz ama yinede yaptığınız etik dışı hakkında yeterince bilgi sahibi olmadığınız ürünü satın almamanız gerekiyordu üstelik küçük bir çocuğunda kalbi kırılıcak

yani iade edebilirsin pg o konuda sıkıntı yapmıyor sadece pg komisyonu yanar

Sizin gibiler yüzünden kimse param güvende satışı yapmak istemiyor.

iade edersiniz süreyi bilmiyorum ama param güvende komisyonu yanıyor haberiniz olsun

Ürün sorunsuzsa ve sadece beğenmediğin için iade istiyorsan, bu teknik olarak mümkün olabilir ama etik olarak tartışmalı bir durum. Satıcıyı mağdur etmemek önemli, özellikle bireysel satıcıysa. Alım-satımda karşılıklı iyi niyet bence her şeyden önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,635
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri