Neler Yeni

Yardım Sahibinden üstünden takas yapmak

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Arkadaşlar Ankarada bir arkadaş var ram alıcam ondan xpg 8x2 şeklinde doğrusu takas yapıcaz nasıl yapabiliriz sizce aklıma bendeki ürünü ucuzdan açayım param güvende ile o alsın o ucuzdan açsın ben alayım gibi bi düşünce geldi ama nasıl yapabiliriz takası

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar Ankarada bir arkadaş var ram alıcam ondan xpg 8x2 şeklinde doğrusu takas yapıcaz nasıl yapabiliriz sizce aklıma bendeki ürünü ucuzdan açayım param güvende ile o alsın o ucuzdan açsın ben alayım gibi bi düşünce geldi ama nasıl yapabiliriz takası
Havale sonrası kargo. Veya param güvende bedeline razıysanız ikiniz de ürünün ederi kadar fiyatla param güvende açın birbirinizin ürününü satın alın.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Havale sonrası kargo. Veya param güvende bedeline razıysanız ikiniz de ürünün ederi kadar fiyatla param güvende açın birbirinizin ürününü satın alın.
hocam başa baş takas edicez zaten bende nakit olmadığı için arkadaşa takas sundum kabul etti

melidoas6

80+ Silver
Buluşun ürünleri test edin yapın takasınızı yada bir bilgisayarcıya gidin o kontrol etsin sorun var mı diye

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
değerinde koyarsak ben alamam para yok şuan :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buluşun ürünleri test edin yapın takasınızı yada bir bilgisayarcıya gidin o kontrol etsin sorun var mı diye
ben Aydındayım arkadaş Ankarada

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Alper alper
Takas karsiligi ne olucak

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Takas karsiligi ne olucak
ben amazfit saatimi vericem ram alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman sıkıntı hocam kimse bir ürünün parasını almadan kargolamaz. Bunun için bir site var mı bilmiyorum
arkadaşın ramı zaten sahibindende ben şey diye düşündüm şimdi o ürünü 10 tl ye koyacak bende benim ürünü 10 tl ye koyucam param güvendeyle alıcaz ikimizde karşılıklı

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
arkadaşın ramı zaten sahibindende ben şey diye düşündüm şimdi o ürünü 10 TL ye koyacak bende benim ürünü 10 TL ye koyucam param güvendeyle alıcaz ikimizde karşılıklı
Biriniz ürünü iade ederse ne olacak? Mesela bozuk çıktı ram ne yapacaksın iade edip 10TL mı alacaksın sistemden?

Ürünü karşılıklı kargolayın. Mecburen birbirinize güveneceksiniz.

Top Bottom