Neler Yeni

Yardım Sahibinden üzerinden telefon almak ne kadar mantıklı

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Yiğit
hocam alıcaksan yuzyuze al su dönemde kargoyla is yapılmaz dedigim gibi cihaz tr ise imei kopyalama gibi durum olmaz diye dusunuyorum ayrıca bir satma nedenini vs sor
yüz yüze alınacak ama ben almicam tanıdığım istanbulda o alıp bana kargolayacak satma nedeni ek iş olarak alıp satıyormuş telefon

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,613
İsim
Deniz Bey
Faturası imei karşılaştır ,imei sorgula bi sorun yoksa elden alınır

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Yiğit

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,506
İsim
Arda doğan
Samsung S24FE satan birisi var 8/256 olan modelini 22 bine anlaştık ama ilan fiyatı 23.5k çok diretmedi ilk 23 son dedi sonra az zorlayınca 22.5 olsun dedi sonra tekrar 22 olurmu diyince kırmicam olsun dedi elden teslim nakit para şeklinde alıcam olursa param güvende cart curt olmayacak işin içinde satıcı istanbulda sizce ne yapmalıyım dolandırılma, imei kopyalama gibi sıkıntılar olurmu az para değil sonuçta tam güvenemedim. isterseniz ilan linkini ekleyebilirim
Fatura ile telefon bilgileri eşleşiyorsa ve sorun olmaz ama telefonu şarj edipte getirsin test etmem gerekiyor de test ederek al belki işlemci yavaşladı benim x300 var garanti bitmeden işlemci öldü ramlar öldü biraz gezin test et telefonu bak bakalım ısınıyor mu ekran orjinal mi yoksa değişmiş mi diye

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Yiğit
Fatura ile telefon bilgileri eşleşiyorsa ve sorun olmaz ama telefonu şarj edipte getirsin test etmem gerekiyor de test ederek al belki işlemci yavaşladı benim x300 var garanti bitmeden işlemci öldü ramlar öldü biraz gezin test et telefonu bak bakalım ısınıyor mu ekran orjinal mi yoksa değişmiş mi diye
işlemciyi nasıl test edebilirim

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,506
İsim
Arda doğan

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Yiğit

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,506
İsim
Arda doğan
tamamdır teşekkürler test çok uzun sürmez değilmi
Yok sürmez taş çatlasa 10dk

1738445764743.jpeg

Bak burda resmi sitede kullanıcı paylaşmış bunlardan baz alabilirsin biraz altı olabilir 16.780 ise misal 16.000 falan çıkabilir

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Göktuğ Demircan
hocam konudan bağımsız ama bu telefonun siyah dışı renkleri de hiç guzel degil valla

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Yiğit
Yok sürmez taş çatlasa 10dk

Alıntıyı görüntüle

Bak burda resmi sitede kullanıcı paylaşmış bunlardan baz alabilirsin biraz altı olabilir 16.780 ise misal 16.000 falan çıkabilir
tamamdır çok teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam konudan bağımsız ama bu telefonun siyah dışı renkleri de hiç guzel degil valla
bencede öyle ama gri rengide fena değil sıfır almak istesem bende grafit rengini alırım (siyah gibi duran)

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Samsung S24FE satan birisi var 8/256 olan modelini 22 bine anlaştık ama ilan fiyatı 23.5k çok diretmedi ilk 23 son dedi sonra az zorlayınca 22.5 olsun dedi sonra tekrar 22 olurmu diyince kırmicam olsun dedi elden teslim nakit para şeklinde alıcam olursa param güvende cart curt olmayacak işin içinde satıcı istanbulda sizce ne yapmalıyım dolandırılma, imei kopyalama gibi sıkıntılar olurmu az para değil sonuçta tam güvenemedim. isterseniz ilan linkini ekleyebilirim
Sahibindeni geçin 2. El telefon almak başlıca mantıksız bana göre.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Yiğit
Sahibindeni geçin 2. El telefon almak başlıca mantıksız bana göre.
sıfırı ile arasında 5k fark var benim açımdan az fark değil ve imkan şart bütçe meselesi biraz tabikide herşeyin sıfırı en mantıklısı

Top Bottom