babaadamsiteiçiya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 110
arkadaşlar telefonumu satmak istiyorum verdiği teklif tam istediğim teklif güvenlimi?
Hayır sahibinden YEPY diyor sahibindenin kendisine satmak istiyormuşParamgüvende ile satacaksan alıcı için güvenli senin için güvensiz,onun haricinde elden satmanın senin açından hiçbir sakıncası yok.
Hocam ben cihazımı 25e koydum ilana 24.950 teklif verdi sadece gönderimi güvenlimi sistem güvenlimi onu merak ettim.Hayır piyasanın çok altından alıp çok üstüne satıyorlar. Benim iPhone 14 Pro 256GB'a "en yüksek teklif" olarak çiziksiz, eziksiz ve %84 pil olmasına rağmen 41.000 TL dediler. Yepy'de aynısını adamlar 56.000 TL'ye satıyor. İkinci elde gidip 50.000'e koysam ANINDA satarım.
Ha kusura bakmayın hocam, sabah sabah hızlı okuyacağım diye görememişim. Sahibinden'in kendisine bağlı bir sistem ve firma olduğu için sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Kargo tarafında bir dolandırıcılık olmaz fakat sistem tarafından otomatik şekilde aldığınız teklif yüksek bir ihtimalle teknisyenlerin incelemesinden sonra düşecektir.Hocam ben cihazımı 25e koydum ilana 24.950 teklif verdi sadece gönderimi güvenlimi sistem güvenlimi onu merak ettim.