Neler Yeni

Sahibindende Param Güvende Dolandırılma Olurmu?

Ernn81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren BT
Merhabalar Sahibindende Harddisk satıyorum param güvendeyi açtım birisi sipariş verdi ama ya aldığında onaylayıp iade etmezse diye korku var o yüzden hâlâ onaylamadım böyle bir durum olurmu?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,955
İsim
Emir
Elden harici satmayin.Paramguvende ile satici degil alici guvende.Satici dolandirilma ihtimali var.

Faramirxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Berk
Merhabalar Sahibindende Harddisk satıyorum param güvendeyi açtım birisi sipariş verdi ama ya aldığında onaylayıp iade etmezse diye korku var o yüzden hâlâ onaylamadım böyle bir durum olurmu?
ben genelde alıyorum satmıyorum.Çok mağdur gördüm mesela telefon yolluyor içi açılıyor orjinal kamerayı bataryayı söküyor adam yan sanayi takıyor yolluyor sana 2 gün iade hakkı var hiç bir mazeret gerektirmeden.Muhattap bulamıyorsun.Herkes öyle yapmıyor tabi cok güzel ticaretler oluyor ama ben alıcı olarak alıyorum genelde aldığım seylerde temiz oluyor

fatik1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Fatih Öztütk
Öyle bir şey yok 3 gün içinde onaylamasa otomatik onaylıyor

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Ben alıp satıyorum daha dolandırıcıya denk gelemedim. Ama mağdur olan vardır muhakkak.

Tutar3727

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mehmet TUTAR
benim için baş ağrısı bir durum bulaşma bence 5 aşağı olsun elden olsun

Aliemin84

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ali Emin
Geçen gun benzer bi sekilde islemcisini çalındırani görmüştüm. Geri iade edio alici ici bos ama

Ernn81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren BT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elden harici satmayin.Paramguvende ile satici degil alici guvende.Satici dolandirilma ihtimali var.
Bende isterim elden satmayı fakat dağın başında yaşıyorum diyebilirim sadece 3 bilgisayarcı var ilçede

Top Bottom