Neler Yeni

Sahibinden param güvende alışverişim

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Serkan ateş
Selam arkadaşlar sahibinden param güvende ile bir ürün aldım satıcı 2013den beri sahibinden üyesi 9 adet başarılı kargo satışı var ama hâlâ biraz tırsıyorum bir sıkıntı çıkması halinde ya sahibinden paramı iade etmezse?
Şikayet var'a baktım bazı kişiler aldığı ürün bozuk olunca iade edemediklerini söylüyorlar
Korkmakta haklı miyim param güvende güvenli midir?
Hoş gerçi aldık bile ama :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
aras demir
Alıcı için güvenli fakat ürünü iade etmek istersen param güvende adı altında alınan komisyon bedelini iade alamıyorsun sahibinden bunu satış sözleşmesinde belirtiyor sonrasında ürünü iade edersen paranın bir kısmı eksik yatarsa aklında olsun geri kalan kısımda kargoyu alırken filan kargocunun yanında kontrol edip video'ya almaya özen göstersen yeterli

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Efe
Selam arkadaşlar sahibinden param güvende ile bir ürün aldım satıcı 2013den beri sahibinden üyesi 9 adet başarılı kargo satışı var ama hâlâ biraz tırsıyorum bir sıkıntı çıkması halinde ya sahibinden paramı iade etmezse?
Şikayet var'a baktım bazı kişiler aldığı ürün bozuk olunca iade edemediklerini söylüyorlar
sahibinden paranı iade eder ama aldığı işlem ücretini etmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Serkan ateş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıcı için güvenli fakat ürünü iade etmek istersen param güvende adı altında alınan komisyon bedelini iade alamıyorsun sahibinden bunu satış sözleşmesinde belirtiyor sonrasında ürünü iade edersen paranın bir kısmı eksik yatarsa aklında olsun geri kalan kısımda kargoyu alırken filan kargocunun yanında kontrol edip video'ya almaya özen göstersen yeterli
Hocam kargoyu çok büyük ihtimal ben almayacağım evdekiler alacak kutuyu açarken video çeksem ne olur bişi kanıtlayamam ama şöyle bişi olabilir mi?
Ürünü bana yakın kargo firmasının şubesine isterim içeriye girip bütün yaşananları videoya çekerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün bozuk falan çıkarsa sıkıntısız iade edebilirim dimi komisyon pek önemli değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
aras demir
kargo şubesine istemen en güvenlisi zaten ve konu yanlış yerde açılmış gibi duruyor linç yiyebilirsin her an.

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,913
İsim
Oğuz Oğuz
Korkma bir sıkıntı çıkmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Serkan ateş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kargo şubesine istemen en güvenlisi zaten ve konu yanlış yerde açılmış gibi duruyor linç yiyebilirsin her an.
Teşekkürler

Korkma bir sıkıntı çıkmaz.
Teşekkürler

sahibinden paranı iade eder ama aldığı işlem ücretini etmez.
Teşekkürler

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Sen kargoyu şubeden teslim al orda video kaydına al bak bakalım sonra ne oluyor . Kendini her zaman güvence altına al !

Elinde kayıt olsun zaten kargo şubesinde kamera kaydı illaki vardır. Seninkide durur mis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,222
Üyeler
172,346
Son üye
Burak42_35
Top Bottom