Güzel olmuş. Termal macun aldım sipariş gelmeden yeni yorumlara bakıp iptal ettim, sahte olduğunu yazmışlardı. Firma ben iptal ettikten sonra 10 tane orijinal yorumu yazdırıp ürünün sahte olduğunu belirten yorumu altta düşürdüKısaca Madde madde açıklayayım. Ticari Reklam ve Haksız Ticari Uygulamalar Yönetmeliği'nde değişiklik yapan düzenleme Resmi Gazete’de yayımlandı 1 Mart Yürürlükte.
İndirim oranları 30 Gün'ün en düşük fiyata göre belirlenecek.
0 gün içindeki en düşük fiyatı esas alınacak. Gerçekle alakası olmayan sahte indirimler yapılamayacak. Yeni dönem 1 Mart itibarıyla başlayacak.
Sitelerde sadece satın alanlar yorum yapabilecek
Bazı sitelerde ürünü satın almamış kullanıcılar yorum yazabiliyor ve bu durum rakip firmalar tarafından manipüle edilebiliyordu. Bundan böyle sadece satın alanlar tarafından yorum yapılmasına izin verilecek. olumlu ya da olumsuz ayrımı yapılmaksızın en az bir yıl süre ile herhangi bir yönlendirme yapılmadan tarih, değerlendirme notu, satıcı veya sağlayıcıya göre sıralanma gibi objektif bir ölçüte göre yayınlanacak.
Şikayet sitelerine düzenleme
Firmalar ile ilgili sorun ve şikayetlerde şikayet sitelerine yazılan yazılar için firmalara 72 saat süre verilecek. 72saat sonunda işleme alınıp yayınlanacak.
NOT: Konu içeriği indirim fırsat konusunu içerdiği için sıcak fırsat kategorisine açtım. Mod lar Gerekli gördüğü taktirde değiştirip doğru kategoriye yöneltebilirler.
Artık satın alım yapan kişiler yazabilecek yorum. Bence güzel bir şey herkese açık değil yorum yap özelliği.Güzel olmuş. Termal macun aldım sipariş gelmeden yeni yorumlara bakıp iptal ettim, sahte olduğunu yazmışlardı. Firma ben iptal ettikten sonra 10 tane orijinal yorumu yazdırıp ürünün sahte olduğunu belirten yorumu altta düşürdü
(Sahte yorum olduğu çok bariz çünkü satın alan kişi yazmıyor random atılmış olduğu belli oluyor)
Umarım düzelirKısaca Madde madde açıklayayım. Ticari Reklam ve Haksız Ticari Uygulamalar Yönetmeliği'nde değişiklik yapan düzenleme Resmi Gazete’de yayımlandı 1 Mart Yürürlükte.
İndirim oranları 30 Gün'ün en düşük fiyata göre belirlenecek.
0 gün içindeki en düşük fiyatı esas alınacak. Gerçekle alakası olmayan sahte indirimler yapılamayacak. Yeni dönem 1 Mart itibarıyla başlayacak.
Sitelerde sadece satın alanlar yorum yapabilecek
Bazı sitelerde ürünü satın almamış kullanıcılar yorum yazabiliyor ve bu durum rakip firmalar tarafından manipüle edilebiliyordu. Bundan böyle sadece satın alanlar tarafından yorum yapılmasına izin verilecek. olumlu ya da olumsuz ayrımı yapılmaksızın en az bir yıl süre ile herhangi bir yönlendirme yapılmadan tarih, değerlendirme notu, satıcı veya sağlayıcıya göre sıralanma gibi objektif bir ölçüte göre yayınlanacak.
Şikayet sitelerine düzenleme
Firmalar ile ilgili sorun ve şikayetlerde şikayet sitelerine yazılan yazılar için firmalara 72 saat süre verilecek. 72saat sonunda işleme alınıp yayınlanacak.
NOT: Konu içeriği indirim fırsat konusunu içerdiği için sıcak fırsat kategorisine açtım. Mod lar Gerekli gördüğü taktirde değiştirip doğru kategoriye yöneltebilirler.
Aman hocam doparlan bırahma kendini.Steam indirim dönemi sona eriyor
diye okudum elim ayağım boşaldı.
Bitmez çok bir indirim yapmaz. %5 yapar %3 yapar.Gaming gecesi indirimleri biitiyor artık desenize.