Emin Parlak
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 64
- İsim
- Muhammed Emin Yılmaz Parlak
Arkadaşlar selamlar.Bu konu bilgilendirme amaçlı olacaktır dikkatli olun.İnternetten klavye sipariş etmiştim. O klavye aras kargo araciligiyla geldi buraya kadar sikinti yok klavye geldi lakin aras kargo takipten (bu arada sitede sikinti yok )sahtesi çok var dikkatli olun en üstte ayni logolu aras kargo vardi lakin alttaki adres bambaşka bir şeydi ve tikladim.Ve o sitede dagitima çıkması için 14.5 tl odemem gerektiği ve banka hesap numarami falan istedi ben de o gün sıcağın yorgunluğundan mal gibi yazdım.Lakin sonra kafama dank etti ve eve gittim.Eve geldikten 3-4 saat sonra imandan 500tl civarı exxen ve saçma sapan şeylerden çekilmiş olduğu söylendi ve direk bankadan kartı iptal ettim.Allahtan büyük bir kısmını çekmedi diye şükrediyorum ve dikkatli olun son zamanlarda sahte siteden kart isteyen dolandırıcılar inanılmaz fazla artmış durumda.Biliyorum yorumlarda mal mısın bunu düşünemedin mi diyenler olacaktır haklısınız anlık dalgınlık ile yaptım.Lütfen bir sitede işiniz varken dikkat edin.Ve özellikle işaretledim adres tarafında saçma sapan şey varsa tıklamayın.