🔥İndirim (Sahte olabilir) Logitech g304 kablosuz mouse 500TL

G304 asya pazarındaki ismi diye biliyorum ama linkteki ürün gerçekten sahte gibi duruyor. Şu an fiziksel olarak bendeki 305le karşılaştırdım. Çoğu yerde büyük farklılıklar var. İç tasarımı da baya farklı. Sensörünün tipi bile aynı gözükmüyor. Alma dostum bunu.

G304 asya pazarındaki ismi diye biliyorum ama linkteki ürün gerçekten sahte gibi duruyor. Şu an fiziksel olarak bendeki 305le karşılaştırdım. Çoğu yerde büyük farklılıklar var. İç tasarımı da baya farklı. Sensörünün tipi bile aynı gözükmüyor. Alma dostum bunu.
G305 le ayni kasa ayni sensor ayni herşeyi sadece pazar yuzunden ismi farkli sahte saniyorum bende çünkü sadece logosu bile çok büyük

G305 le ayni kasa ayni sensor ayni herşeyi sadece pazar yuzunden ismi farkli sahte saniyorum bende çünkü sadece logosu bile çok büyük
Evet her şeyinin aynı olması lazım. Biri kapağını açıp içinin fotoğrafını atmış özellikle o kısım baya bi farklı. Çok çakma duruyor. Malzeme kalitesinin görünümü de aynı şekilde.

Evet her şeyinin aynı olması lazım. Biri kapağını açıp içinin fotoğrafını atmış özellikle o kısım baya bi farklı. Çok çakma duruyor. Malzeme kalitesinin görünümü de aynı şekilde.
Evet içide farkli g305 kullaniyorum bende

Ne zamandan beri kullanıyorsun? Kapaktaki logoda silinme oldu mu?
4 ay felan evet o sorun bende fark ettim 1 kaç haftadir biraz silinme olmuş sanirim herkeste oluyor

4 ay felan evet o sorun bende fark ettim 1 kaç haftadir biraz silinme olmuş sanirim herkeste oluyor
8 ay olmuş benim. İlk 3. ayında biraz silinmeye başlamıştı. Şu an tamamen silinik. 3. ayında Logitech supporta yazmıştım. Yenisini gönderdiler. Takmadım yedek duruyor. https://support.logi.com/hc/tr Ben gibi kozmetik takıntın varsa yazıp istebilirsin. Gönderirler belki.

G Hub ürünü algılamıyormuş kutu içeriği eksik ve çince şeyler çıkıyormuş G Hub algılamıyorsa sahtedir büyük ihtimalle piyasa fiyatının bu kadar altına satamaz
çinde üretildiği için çıkması normal. g hub konusu büyük ihtimalle defolu mouse olduğu için çakma olduğunu sanmıyorum

çinde üretildiği için çıkması normal. g hub konusu büyük ihtimalle defolu mouse olduğu için çakma olduğunu sanmıyorum
Defolu olması ile uygulamasının nasıl bir alakası olabilir algılamıyorsa çakmadır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Defolu olması ile uygulamasının nasıl bir alakası olabilir algılamıyorsa çakmadır
Bir ara razer'ın da çakmasını satıyorlardı S/N si yoktu ve uygulaması algılamıyordu

Bir ara razer'ın da çakmasını satıyorlardı S/N si yoktu ve uygulaması algılamıyordu
Ayrıca doğru bir kutu içeriği bile yok yani sadece çince bir kullanım kılavuzu çıkıyor normal değil.

Bu arada satici sky tech ve urun yorumu yok o saticinin. Orjinal ola bilir

• Beğen
Reaksiyonlar: john
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,628
Üyeler
192,435
Son üye
hamzqsf