Neler Yeni

SAHTE TERMAL MACUN Maxtor CTG8 10gr (12.8W/m-k) Rezaleti

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ufuk
önceki hafta macun alırken gördüm bunu baya öven yorumlar vardı
Evet bunu öven insanları anlamıyorum neden yalan bilgi veren bir marka övülür ki
Evet 12.8 değil ama ben çok memnunum devamlı da alıyorum bittikçe i3 12100f stok fan macunuyla 75 oluyodu bunu sürdüm 67 geçmiyo fiyatına göre güzel bence 10gr lık alıyorum ben
Alıntıyı görüntüle
Buna vereceğin paraya wipaste veya arctic mx4 alsan sıcaklıkların daha da düşer 12. nesil yeni bir işlemci için 67 derece yüksek. Hele bir de senin işlemcinin TDP değeri 58W çok düşük güç tüketiyor bu macundan vazgeç senin işlemcin 60 derecelere kadar düşer hatta lol gibi hafif oyunlarda 55 derecelerde sabit durur bence arctic mx4le

Chapin

80+ Silver
Ürünü amazon.com.tr'den MET MAXTOR adlı satıcıdan almıştım ve bugün daha önce kullandığım Wipaste C2 (6W/m-k)'den daha iyi soğutma performansı alma umuduyla ürünü işlemcime (R3 2200G) ve ekran kartıma (RX 570) uyguladım.

Bugüne kadar League of Legends'da 60 dereceyi görmeyen işlemcim bu termal macun ile zaman zaman 70 derecenin üzerine çıktı (genelde 65+).
Eskiden 50 derece civarında gezen ekran kartı sıcaklığım 57 derecelere çıktı.

Ayrıca termal macunun kıvamı da wipaste'ye kıyasla daha katı ve yapışkan (akıcılık neredeyse yok).

Ürünün 12.8W ile uzaktan yakından alakası yok tamamen kandırmaca arkadaşlar asla tavsiye etmiyorum...
10. 10 Gram Tüpü bitirdim, gayet başarılı ve tercih edilebilir. Sürdükten sonra kuruyormuş gibi bir görüntü verebilir fakat bu normaldir.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
daha önce bu macunu kullandım ve performansın çok memnun kaldım şuan ctg9 sürülü ve hala memnunum sıcaklıklar iyi derecede

Can...

80+ Platinum
Ürünü amazon.com.tr'den MET MAXTOR adlı satıcıdan almıştım ve bugün daha önce kullandığım Wipaste C2 (6W/m-k)'den daha iyi soğutma performansı alma umuduyla ürünü işlemcime (R3 2200G) ve ekran kartıma (RX 570) uyguladım.

Bugüne kadar League of Legends'da 60 dereceyi görmeyen işlemcim bu termal macun ile zaman zaman 70 derecenin üzerine çıktı (genelde 65+).
Eskiden 50 derece civarında gezen ekran kartı sıcaklığım 57 derecelere çıktı.

Ayrıca termal macunun kıvamı da wipaste'ye kıyasla daha katı ve yapışkan (akıcılık neredeyse yok).

Ürünün 12.8W ile uzaktan yakından alakası yok tamamen kandırmaca arkadaşlar asla tavsiye etmiyorum...
Ürün bozuk gelmiş olabilir bende aynı şekilde amazondan mx4 aldım satıcı da amazon macun leş gibiydi akışkanlık sıfırdı bildiğin sürüp 6 7 ay kalmış gibi kıvamdaydı sana da öyle kusurlu gelmiş olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,514
Üyeler
166,942
Son üye
Guck Fosu
Top Bottom