tabi ki hocam oyun olmasa oruç tutamam zatenMaşallah.
Ben sahurda gözümü açamıyorum millet oyun oynuyormuş, helal olsun valla.
peki ya tr serverında ki -3 ıq veletler nolcak ana bacı sülale din kitap söven veletlerden bahsediyorumhocam onu düşünürek yazdım fakat bari valoda hile pek yok.
ETS 2 single,eğer crack veya orijinal oynayacaksanız cheat engine üzerinden 1,300,000 bakiye yaparak 3 tır ve şoför alıp sonrada yavaş yavaş paranın birikmesini izleyin,arkadan da müzik açarsanız tam kafa dağıtmalık.Sahura kadar oynanabilecek saran oyunlar yazarsanız sevinirim sistemim cod mw 2 yi falan kasmadan oynatıyo pek iyi bi sistem değil ama kötüde değil hatta mw 2019 u bile kaldırıyo ama ekran kartından patlıyoruz en az amd 7950 istiyo benimki 8730 daha kötü
Allah ıslah etsin onları yabancı serverlarda oynayın bari sövseler bile dillerinden anlamıyoruzpeki ya tr serverında ki -3 ıq veletler nolcak ana bacı sülale din kitap söven veletlerden bahsediyorum
en iyisi mute atıcan yabancı serverda gircenAllah ıslah etsin onları yabancı serverlarda oynayın bari sövseler bile dillerinden anlamıyoruz
Valorant İstanbul sunucusunda valorantta ses değil küfür kasarsın o derece.yalnız valorantta pek farklı değil csgo'dan XD
hocam onu düşünürek yazdım fakat bari valoda hile pek yok.
Veletler bunu beğendi bileValorant İstanbul sunucusunda valorantta ses değil küfür kasarsın o derece.