Neler Yeni

şair burada ne anlatmak istemiş

KG68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kerem gül
bir kıza açıldım. bana verdiği cevap şuydu :

Kerem inan bana seni gerçekten çok seviyorum ve ilerde bi ilişki düşünürsem senin gibi biriyle olmasınıda çok isterim ama benim şuan kendi duygularımdan önce düşünmem gereken bi sağlığım var ve bir sürü telaşım var. Sana beni bekle demek haddime değil tabi ki ama bir şeyleri yoluna koyup kendime vakit ayırabilecek hâle gelene kadar bi ilişki istemiyorum. Lütfen bana kızma ya da yanlış anlama ben yine istediğin sevgiyi her zerresine kadar sana vermeye çalışırım bunun için seve seve elimden geleni yaparım ama adını ne zaman koyarız bilemem :(

ne demek istemiş şair.
not: normalde aramız çok iyi ama 1 haftadır biraz soğuk

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
yani önemli sorunları varmış bu sağlık , aile içi olabilir şuan bu işlere öncelik veremem diyor kötü bişey dememiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

yada sadece bahane olabilir

KG68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kerem gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani önemli sorunları varmış bu sağlık , aile içi olabilir şuan bu işlere öncelik veremem diyor kötü bişey dememiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

yada sadece bahane olabilir
haklısınız sağlık konusuna gelince bu mesele çok önceden vardı ciğer yetmezliği var bunu daha önce anlatmıştı biliyorum yani. artık ne olur orası muamma

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Kız sende, ama şuan değil.

Besim Tibuk

80+ Gold
H.o. Şu işleri bi yoluna koyayım diyor sendeyiz reiz diyor.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
bir kıza açıldım. bana verdiği cevap şuydu :

Kerem inan bana seni gerçekten çok seviyorum ve ilerde bi ilişki düşünürsem senin gibi biriyle olmasınıda çok isterim ama benim şuan kendi duygularımdan önce düşünmem gereken bi sağlığım var ve bir sürü telaşım var. Sana beni bekle demek haddime değil tabi ki ama bir şeyleri yoluna koyup kendime vakit ayırabilecek hâle gelene kadar bi ilişki istemiyorum. Lütfen bana kızma ya da yanlış anlama ben yine istediğin sevgiyi her zerresine kadar sana vermeye çalışırım bunun için seve seve elimden geleni yaparım ama adını ne zaman koyarız bilemem :(

ne demek istemiş şair.
not: normalde aramız çok iyi ama 1 haftadır biraz soğuk
psikolojik sorunları var arkadaşın:kekw:

önermelerim
kafasında başka biri vardır ondan yeşil ışık bekliyordur

psikoloji okumadım ama böyle bir yorum eklemek istedim çevremdeki gözlemlerim yüz verirsen çok şımarabilir sal gitsin

KG68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kerem gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
psikolojik sorunları var arkadaşın:kekw:

önermelerim
kafasında başka biri vardır ondan yeşil ışık bekliyordur

psikoloji okumadım ama böyle bir yorum eklemek istedim çevremdeki gözlemlerim yüz verirsen çok şımarabilir sal gitsin
hmm öyle diyosun ama tavrı felan öyle değil ya sanmıyorum

Top Bottom