genetik biraz. Aynı yaştayız bende bu sene jiletle almaya başladım çok az bir artış oldu o kadar. Pek bir sorun olmadı yani. bence almanda sakınca yok elbet büyüyecekler zatenyaşım 19 hiç jilet vurmadım sakalım baya oturdu jilete başlasam çok fazla artar mı bazen 0 almak istiyorum ama makine kirli bırakıyor jilete geçmelimiyim sizce
bu kıl çok sıkıntı bişey ya aşırı kıllıyım lazer şart olcakgenetik biraz. Aynı yaştayız bende bu sene jiletle almaya başladım çok az bir artış oldu o kadar. Pek bir sorun olmadı yani. bence almanda sakınca yok elbet büyüyecekler zaten
Genetiğine göre değişir. Mesela ben 3-5 defa jilete vurdum yüzümü tık yok.yaşım 19 hiç jilet vurmadım sakalım baya oturdu jilete başlasam çok fazla artar mı bazen 0 almak istiyorum ama makine kirli bırakıyor jilete geçmelimiyim sizce
yüz deki küçük tüyleri kalınlaştırıyor benim öyle oldu mesela hafta 3 kere vuruyorum 2 aydır 50% bi artış olduyaşım 19 hiç jilet vurmadım sakalım baya oturdu jilete başlasam çok fazla artar mı bazen 0 almak istiyorum ama makine kirli bırakıyor jilete geçmelimiyim sizce
Kanka çok bi artış olmaz sadece kılların sertleşir. Tabii genetik önemliyaşım 19 hiç jilet vurmadım sakalım baya oturdu jilete başlasam çok fazla artar mı bazen 0 almak istiyorum ama makine kirli bırakıyor jilete geçmelimiyim sizce
7.sınıftan beri jiletle alan Bne. Şimdi her hafta alıyomNe kadar geç jiletle alırsan o kadar iyi diyorlar ama ne kadar gerçek bilinmez