Neler Yeni

Sakalımi neyle almaliyim

HFFJ47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yasir
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım PC/donanım
Lise 2 ye geçtim sağ sol saç bitiminde sakal çıkmaya başladı neylw almam gerekiyor gerçekten tek tek cikiyo yani az ve alınması zor neyle almam gerekiyi jilet mi makine mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Arda Gökay
Lise 2 ye geçtim sağ sol saç bitiminde sakal çıkmaya başladı neylw almam gerekiyor gerçekten tek tek cikiyo yani az ve alınması zor neyle almam gerekiyi jilet mi makine mi
reis jiletle alırsan daha çok çıkar bencede bırak biraz daha çıkana kadar illa alıcam diyorsan makine ile al jilet sıkı yapar ve daha çok çıkartır senin tercihine bağlı sakalım erken çıksın diyorsan jilet al

halitxct

80+ Silver
Şuan makinayla al ilerde jilet kullanırsın kullanıncada adam gibi jiletler kullan

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Ben jiletciyim. Gilettenin kaliteli bir modelini alıp kullanabilirsin. Makineye göre daha pratik geliyor bana . Elim alıştığı çok uzun değilse sakallarim 2dk içinde köpükleyip kesip temizlene biliyorum.

grasdiyas

80+ Silver
Tek bıçaklı demir olan jiletlerden yada 5 bıçaklı olanlardan almalısın en temizi öyle 2 veya 3 peronda alabilirsin ama 1. Peronda tersten kesme düz kes 2. Peronda tersten kes öyle yaparsan tahriş ve kanama olmaz kaliteli traş köpüğü kullan ve suratını ıslat traştan önce

Top Bottom