conveyor belt overlord
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çocuğun başörtüsüne takıldın mı cidden? (çocuk başörtü takmak istiyordur ve takmıştır basit.Başörtü düşmanlığı yapmayınız)Atatürk nerede?
‘Çocuk’ niye başörtü takıyor ergenliğe girmediği için muaf tutulmuyorm?
Alıntıyı görüntüle
Fotoğrafı sevdim aslında türkiyenin durumunu özetliyor
Bu kimseyi ilgilendirmiyor. Milletin hakkını savunmak sana mı düştü? Ülkede hak, hukuk, adalet kavramı yok. Sen çocuğun hakkı yeniyor diyorsun. Sanki başkasının yenmiyor.Duyar gibi olcak biraz ama şuan bu çocuk istismar altında
Saçmalık.Evet yok
Duyar gibi olcak biraz ama şuan bu çocuk istismar altında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sokakta çocukları taciz edenlere sesin çıkıyor ama
Özgürleşti ifadesinin kullanıldığı yerler daha saçma öyle birşeyi savunduğum yokSaçmalık.
Özgürlük yok fakat başörtüsü konusunda açılanlar nasıl algı yapılıp "Özgürleşti" deniyorsa bu çocuklarda kendi özgür iradesiyle(ki sanmıyorum ailesi kapamıştır) kapanmıştır.
Çocuğun başörtüsüne takıldın mı cidden? (çocuk başörtü takmak istiyordur ve takmıştır basit.Başörtü düşmanlığı yapmayınız)
Bu şekil düşünürsek bu durumu düzeltemeyizBu kimseyi ilgilendirmiyor. Milletin hakkını savunmak sana mı düştü? Ülkede hak, hukuk, adalet kavramı yok. Sen çocuğun hakkı yeniyor diyorsun. Sanki başkasının yenmiyor.
Ozaman konunun köşesinde düşmanlığını devam ettir dostum en edepli böyle söylerim.Özgürleşti ifadesinin kullanıldığı yerler daha saçma öyle birşeyi savunduğum yok
Bu şekil düşünürsek bu durumu düzeltemeyiz
Diğer türlü düşününce de bir şey düzelmiyor. 2014'ten beri Afganistandan farkımız yok.Bu şekil düşünürsek bu durumu düzeltemeyiz
Ortada istirmar olsa ilgilendirir ama kız başörtüsü takıyor diye istirmara uğruyor demek saçmalıkBu kimseyi ilgilendirmiyor
Çocuk istismarının anlamına bak benceOrtada istirmar olsa ilgilendirir ama kız başörtüsü takıyor diye istirmara uğruyor demek saçmalık![]()
Üstte olmasını bırak halkın tepkisinden çekinmeseler direk çöpe atarlar.Atatürk ile RTE neden aynı düzeyde lna Atatürk en üstte olmaz mı resmi yerlede?