Neler Yeni

Sakat kolum icin dirseklik onerisi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Arkadaslar kolumda sakatlik oldugundan dirsegimi sıkan oradaki aciyi hissettirmeyexek bir dirseklik onerisi istiyorum.
Tendon hasari var, fitness yapiyorum ve sirt calistigimda o kisima cok yuk biniyor.
Decathlonda 220 ye var ama oneriniz varsa onu alabilirim. Simdiden tesekkurler

TahinPekmez

80+ Silver
geçmiş olsun

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Çok geçmil olsun :(

xTURANN

80+ Silver
Bunun için eczanelere ya da ortopedik yerlere gitsen daha iyi olur. Benimde bileğimde ki iki kemik çıkmıştı, eczaneden kolluk aldım.
Ayrıca bu süreçte sadece bacak çalışsan iyi olabilir. Kolunu ciddi oranda kullanman gereken şeyler yerine daha çok kardiyo falan yapabilirsin. Boş yere daha da riskini arttırma.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Bunun için eczanelere ya da ortopedik yerlere gitsen daha iyi olur. Benimde bileğimde ki iki kemik çıkmıştı, eczaneden kolluk aldım.
Ayrıca bu süreçte sadece bacak çalışsan iyi olabilir. Kolunu ciddi oranda kullanman gereken şeyler yerine daha çok kardiyo falan yapabilirsin. Boş yere daha da riskini arttırma.
Haklisin, doktora gittim aslinda fakat dirseklik falan onermedi, tendonu gelsitiren ilac kullan dedi, recete de yazmadi alamadim ilaci.
Uzun suredir yaptigim icin agirlik calismayi birakabilecegimi sanmiyorum ama tempoyu azalticam buyuk ihtimalle.
Decathlondan bi dirseklik siparis ettim bakalim ise yarar umarim

xTURANN

80+ Silver
Haklisin, doktora gittim aslinda fakat dirseklik falan onermedi, tendonu gelsitiren ilac kullan dedi, recete de yazmadi alamadim ilaci.
Uzun suredir yaptigim icin agirlik calismayi birakabilecegimi sanmiyorum ama tempoyu azalticam buyuk ihtimalle.
Full dirseklik belki sıkar hareketlerini engeller ama dirsek kısmı açık bir şey alırsan daha iyi olabilir.
Tekrardan geçmiş olsun.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
medikallerden bakın derim hocam daha mantıklı olur

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Full dirseklik belki sıkar hareketlerini engeller ama dirsek kısmı açık bir şey alırsan daha iyi olabilir.
Tekrardan geçmiş olsun.
Teşekkür ederim, valla aldım decathlondan. Beğenmezsem iade eder konuya da yazarım, ileride denk gelip konuyu okuyan olursa faydalansın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

medikallerden bakın derim hocam daha mantıklı olur
Aldığım işe yaramazsa öyle yapacağım hocam, olmadı doktorla konuşup ilaç için reçete isteyeceğim.

Top Bottom