Neler Yeni

Sakatlanmış olabilirmiyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Halil Yaşar
Merhaba Perşembe günü fitnesse başladım ama galiba biraz ağır kaldırdım fitnessden eve geldim bişeyim yoktu sabah cuma günü bi kalktim omuzlarım ağrıyor hareketlerim kısıtlıdi, bugün sabah kalktığımda ise kolumu bile kıpırdatamiyorum en ufak harekette omuzlarım ağrıyor öneriniz nedir?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,472
İsim
Mehmet Aslan
Merhaba Perşembe günü fitnesse başladım ama galiba biraz ağır kaldırdım fitnessden eve geldim bişeyim yoktu sabah cuma günü bi kalktim omuzlarım ağrıyor hareketlerim kısıtlıdi, bugün sabah kalktığımda ise kolumu bile kıpırdatamiyorum en ufak harekette omuzlarım ağrıyor öneriniz nedir?
et kesiği olmuş büyük ihtimal , uzun süre spor yapmadıktan sonra ağır iş yapınca olur. Bir kaç gün ağrır sonra geçer. Bende nadiren futbol oynadığımda oluyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Sıkıntı olmaz hocam yeni fitnessa başlayınca herkes aynı şeyi yaşıyor ben ilk haftamda kolumu çeviremiyordum

Top Bottom