Sakın Bit Defender Antivirüs Yüklemeyin

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,130
Arkadaşın bilgisayarına ücretsiz antivirüs yükleyelim dedik. Baktık Bit Defender fena gözükmüyor. Ama olum o RAM kullanımı nedir ? Sanki oyun oynuyoruz mübarek. Ha bide 2 ayrı program çalışıyor diğeri de 80 mb civarı. Oldu sana 280 MB. Çakallara bak acayip ayar oldum. 350'yi bile gördük onu yakalayamadım. Benim ESET 70-80'in üzerine çıkmıyor. Neyse sakın kurmayın sünger gibi RAM içiyor.

a.png

Öneri için teşekkür ederiz önereceğin başka bir virüs prograjmı var mı ?

Arkadaşın bilgisayarına ücretsiz antivirüs yükleyelim dedik. Baktık Bit Defender fena gözükmüyor. Ama olum o RAM kullanımı nedir ? Sanki oyun oynuyoruz mübarek. Ha bide 2 ayrı program çalışıyor diğeri de 80 mb civarı. Oldu sana 280 MB. Çakallara bak acayip ayar oldum. 350'yi bile gördük onu yakalayamadım. Benim ESET 70-80'in üzerine çıkmıyor. Neyse sakın kurmayın sünger gibi RAM içiyor.Alıntıyı görüntüle

Windows defender en iyisidir diğer uygulamalara pek güvenim yok :)

Arkadaşın bilgisayarına ücretsiz antivirüs yükleyelim dedik. Baktık Bit Defender fena gözükmüyor. Ama olum o RAM kullanımı nedir ? Sanki oyun oynuyoruz mübarek. Ha bide 2 ayrı program çalışıyor diğeri de 80 mb civarı. Oldu sana 280 MB. Çakallara bak acayip ayar oldum. 350'yi bile gördük onu yakalayamadım. Benim ESET 70-80'in üzerine çıkmıyor. Neyse sakın kurmayın sünger gibi RAM içiyor.Alıntıyı görüntüle
Bende KasperSky var ücretsiz olanı. 71MB yiyor istersen onu kur. 8GB ram var.

Öneri için teşekkür ederiz önereceğin başka bir virüs prograjmı var mı ?
Kendim ESET kullanıyorum. Buna göre bayağı hafif sistemi yormuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende KasperSky var ücretsiz olanı. 71MB yiyor istersen onu kur. 8GB ram var.
Onu kuracam zaten az kaldı lisansın bitmesine.

Daha Bugün İndirdim Sildim D:
İyi yapmışın bira gibi Ram içiyor.

Eset nod32 kullanıyorum ben. 1 ay boyunca tam sürüm veriyor. 1 ay bitince kaldırıp tekrardan kuruyorum. Her kuruluşta mail hesabı istiyor. yeni mail açıp yeniden 1 ay tam sürüm kullanıyorum böyle böyle 4-5 aydır kullanıyorum.

Kendim ESET kullanıyorum. Buna göre bayağı hafif sistemi yormuyor.

Onu kuracam zaten az kaldı lisansın bitmesine.

İyi yapmışın bira gibi Ram içiyor.
tamamdır teşekkğürler önerin için <3

Eset nod32 kullanıyorum ben. 1 ay boyunca tam sürüm veriyor. 1 ay bitince kaldırıp tekrardan kuruyorum. Her kuruluşta mail hesabı istiyor. yeni mail açıp yeniden 1 ay tam sürüm kullanıyorum böyle böyle 4-5 aydır kullanıyorum.
Çok pahalı değil ya aslında uğraşmaktansa satın al.

bazaı yerlerde bende kullanıyorunm sdkşfkskşdfkşlsfklşsdf

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,179,870
Üyeler
187,262
Son üye
MazeCan
Geri