kalıbı biraz dar gibi hocam beden tablosunda gördüğüm kadarıylaYalan borcum mu var babanın firması gibi savunmanın anlamı yok , columbia crestwood da var ikisi de kullanış amacı olarak da fiyat olarak da yakın ürünler , columbia bildiğin rahat değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu ayakkabı üzerine konuşuyorum numara olarak da aynı numarayı aldım , giyişi biraz zor ama tam veya yarım numara büyüğü almak en doğrusu bence tam oturuyor
Amazon zaten iade konusu rahat ama bu hijyen belki almayabilirlerkalıbı biraz dar gibi hocam beden tablosunda gördüğüm kadarıyla
Ben 40 -40.5 giyiyorum air forcede.kalıbı biraz dar gibi hocam beden tablosunda gördüğüm kadarıyla
Sanırım biraz dar gelebilir hocam olmadı iade edersiniz tabiBen 40 -40.5 giyiyorum air forcede.
Harley ve Cat botta 41.
41 siparişi geçtim
Giyerken zorluyor ama giyince tam oturuyor , 1 numara büyük de alınabilir onun için ama giyince rahatsız eder mi bilmemkalıbı biraz dar gibi hocam beden tablosunda gördüğüm kadarıyla
var hala 40-40.5-41 ve 44 numaraBitmiş sanırım alamadık
Hocam catte 41 giyiyorum ve cm olarak 26 yazıyor. Salomonda da 41 yazıyor cm olarak. ki Normalde 40 numara giyiyorum 25.5 cm. önden her türlü olur yanlardan bakalım nasıl olacakSanırım biraz dar gelebilir hocam olmadı iade edersiniz tabi