Samsun Üniversitesinde Elektrik-Elektronik Mühendisliği Okunur Mu ?

KeremKum

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, 2025 YKS sonucuma göre Samsun Üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği bölümüne gidebiliyorum. Zaten elektrik mühendisliği istiyordum fakat üniversiteden biraz şüpheliyim. Acaba Samsun Üniversitesi hakkında bilginiz var mı? Samsun üniversite dışında Erzurum Atatürk Üniversitesi ve Rize RTE üniversitesine, Konya Selçuk üniversitesine gidebiliyorum bunlardan hangisi daha iyi acaba? Şimdiden iyi Forumlar.

Erzurum Atatürk Üniversitesi.

Bölüm bazında bilmem ama mühendislik bölümlerinde akreditasyon önemli. Hangi üni de varsa ona git. Seçeneklerin arasında en mantıklıları 19mayıs ve atatürk üni. Bu arada samsun ve erzurumda yıllarca yaşadım. Atatürk üni kampüsü türkiye çapında en iyi en düzenli peyzajına ciddi çalışılmış kampüslerden. Kampüs hayatı iyidir lakin erzurum hem ufak bi çehir hem kışları çok sert gençlere yönelik aktivite alanları az. İnsanı da pek düzgün değil, güneydoğu kadar olmasada medeniyetten biraz uzaklar. Samsun ise bana kalırsa türkiyede üni okunacak en iyi şehirlerden biri. Havası bi tık nemlidir ama 4 mevsim ayrı güzeldir. Fiyatlar erzuruma göre biraz daha uygundur. Kiralar hemen hemen yakın. (Kampüse yakın 10-15bin arası). Samsunda toplu taşıma daha gelişmiş tabi haliyle daha büyük şehir. Öğrenciler için bi çok aktivite alanı vardır. Çiftlik, sahil, batıpark... Atatürk üniyi üniversite bazında tıptan dolayı bi tık daha önde görüyorum ama 19 mayısta köklü ve sayılı üniversitelerden. Sıralaması hangisinim düşükse onu tercih et. Ama ben okuyacak olsam aralarından samsunda okurdum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,708
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri