Neler Yeni

Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS 6200 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
Bayramdan önce 5999 tl'ye satın aldım. Daha önce asus 280, benq 240, dell 240, alienware 240, aoc 240, acer 240hz kullandım. Açık ara bu kullandığım en iyisi ve fiyatıda şuanda uygun gözüküyor güncellenirse 8000 tl olur en az ortalama o fiyatlara satılıyor bu fiyat bandındaki monitörler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pardon link eklendi

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)
Renkleri kotu bu modelin. Profesyonel oyunculara ve 240 Hz kullanmak isteyen kisilere oneririm sadece. Yine de iyi fiyat.

Zeitgest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ömer Faruk KARADENİZ
Ben Viewsonic XG270 kullanıyorum aşığım monitöre

iexplore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
emre
renkleri gerçekten kötü. beyaz renkte çerçeve kenarları sarımtırak bir renk oluyor.

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Caner Sürdem
Bayramdan önce 5999 TL'ye satın aldım. Daha önce asus 280, benq 240, dell 240, alienware 240, aoc 240, acer 240hz kullandım. Açık ara bu kullandığım en iyisi ve fiyatıda şuanda uygun gözüküyor güncellenirse 8000 TL olur en az ortalama o fiyatlara satılıyor bu fiyat bandındaki monitörler.

Hocam bu akşam bende sipariş vermeyi düşünüyorum. Diğer yorumlardaki arkadaşların söylediği gibi mi? Renkleri çok mu kötü?
Herhangi bir inceleme videosu görmediğim için çok fazla bilgiye sahip değilim ama kullanan biri olarak biraz detaylandırır mısın rica etsem.

mami4k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed Tetik
Hocam bu akşam bende sipariş vermeyi düşünüyorum. Diğer yorumlardaki arkadaşların söylediği gibi mi? Renkleri çok mu kötü?
Herhangi bir inceleme videosu görmediğim için çok fazla bilgiye sahip değilim ama kullanan biri olarak biraz detaylandırır mısın rica etsem.
Dün mağazadan teslim aldım. İlk kullanımıma göre renkleri çok iyi değil baktığınızda bunu anlayabiliyorsunuz. Fakat ben 2. monitör ve fps oyunlarında kullanım amaçlı aldım. Bu konularda beni yeterince tatmin etti. Ayrıca win 11 de HDR sertfikası bulunamadı diyor. Onun da sebebini tam anlamadım. HDR10 destekliyordu. Kısaca FPS odaklı almıyorsanız farklı modellere yönelmeniz daha sağlıklı olur.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,155
İsim
kilan embappe
Renkleri kotu bu modelin. Profesyonel oyunculara ve 240 Hz kullanmak isteyen kisilere oneririm sadece. Yine de iyi fiyat.
Bu model bu arada gayet iyi. Ghosting yok panel gayet güzel net alınır.

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Caner Sürdem
Dün mağazadan teslim aldım. İlk kullanımıma göre renkleri çok iyi değil baktığınızda bunu anlayabiliyorsunuz. Fakat ben 2. monitör ve fps oyunlarında kullanım amaçlı aldım. Bu konularda beni yeterince tatmin etti. Ayrıca win 11 de HDR sertfikası bulunamadı diyor. Onun da sebebini tam anlamadım. HDR10 destekliyordu. Kısaca FPS odaklı almıyorsanız farklı modellere yönelmeniz daha sağlıklı olur.
Çoğunluk FPS odaklı oyunlar için istiyorum, Arada da hikayeli oyunlara girerim. Ama genel olarak oyun için alacağım. Tavsiye eder misin?

TRizzo19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
İsmail ŞAHİN
renkleri gerçekten kötü. beyaz renkte çerçeve kenarları sarımtırak bir renk oluyor.
Ben kullanıyorum dediğiniz şey bende olmuyor renkleri gayet tatmin edici bence ve ben de hassasımdır bu konularda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu model bu arada gayet iyi. Ghosting yok panel gayet güzel net alınır.
Kesinlikle..

Top Bottom