Neler Yeni

Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS 6200 TL

mami4k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed Tetik
Çoğunluk FPS odaklı oyunlar için istiyorum, Arada da hikayeli oyunlara girerim. Ama genel olarak oyun için alacağım. Tavsiye eder misin?
FPS oyunlarında iyiysen gelişmek istiyorsan düşünmeden al. Ben hikayeli oyunlar için 2k monitörü kullanıyorum. Bu monitörde oynar mısın oynarsın ama tatmin edeceğini sanmıyorum açıkcası. 2k 165 Hz monitörlere yönelebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kullanıyorum dediğiniz şey bende olmuyor renkleri gayet tatmin edici bence ve ben de hassasımdır bu konularda.

Kesinlikle..
Bu kadar memnunsanız renklerden ayarlarınızı atın deneyelim. Ben dün yaptığım ayarlarda pek tatmin olmadım açıkcası.

TRizzo19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
İsmail ŞAHİN
FPS oyunlarında iyiysen gelişmek istiyorsan düşünmeden al. Ben hikayeli oyunlar için 2k monitörü kullanıyorum. Bu monitörde oynar mısın oynarsın ama tatmin edeceğini sanmıyorum açıkcası. 2k 165 Hz monitörlere yönelebilirsin.

Bu kadar memnunsanız renklerden ayarlarınızı atın deneyelim. Ben dün yaptığım ayarlarda pek tatmin olmadım açıkcası.
En güzel renkleriFPS modunda ve sinema modunda veriyor yine tatmin etmezse renk sıcaklık ayarlarını , Gamma ,doygunluk ayarlarını kurcala kendine göre kişisel bir ayar oluştur. Ben her oyunda farklı ayar kullanıyorum. Renk olayı biraz kişiseldir ve biraz şans ver yani 1-2 saat dene yaptığın ayarı. Gözünde alışma süreci oluyor çünkü..

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
durgod reis
Hocam bu akşam bende sipariş vermeyi düşünüyorum. Diğer yorumlardaki arkadaşların söylediği gibi mi? Renkleri çok mu kötü?
Herhangi bir inceleme videosu görmediğim için çok fazla bilgiye sahip değilim ama kullanan biri olarak biraz detaylandırır mısın rica etsem.
zibilyon tane 240hz ve 2k 144, 165hz monitör kullandım. 1080p 144-165hz kullanıp hatırlamadığım 10 tane monitör vardır daha.

soldaki samsung sağdaki viewsonic vs2705 2kp-mhp 2k 144hz. benim deneyimlerime göre renkleri kullandığım en iyi modellerden. içiniz rahat olsun mbr var, zart zort bir sürü özellik koymuşlar kendi kendine ekran parlaklığı kısma açma falan gibi çoğu monitörde olmayan. bu monitörün fiyatının şuanda 6k olması şaşırtıcı. buna rakip 8klık monitörler bundan kötü çünkü.

Ekler

• 20230706_003546.jpg
    20230706_003546.jpg
    3.2 MB · Hit: 82
Top Bottom