Neler Yeni

Çözüldü✓ Samsung 256GB 2000MB-1000MB/S M.2 NVMe SSD nasıldır

Kaessin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yusuf Çınar
Bütçe
500

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
abilerim merhabalar 3 yıldır pc m de 1 tb hdd kullanıyorum ve gerek açılırken gerek online oyunlarda yavaşladığını fark ettim ve C ye kurmak için m 2 ssd arıyorum böyle bir ürün buldum https://www.hepsiburada.com/samsung...m-2-nvme-ssd-sm-mzvlq256hajd-pm-HBC0000038A0M bu beni üzer mi yardımınz benim için çok önemli
Kankam yani daha iyi bir ssd alsan daha iyi gibi. Samsung olduğuna bin şahit ister yani.
Bu daha garanti gbii.

Kaessin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yusuf Çınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
benim anakartta m2 ssd yeri var mı onu bilmiyorum , ve ayrıca bende hali hazırda 1tb hdd var bunu d ye kursam ssd yi c ye kursam olur mu böyle olabiliyor mu daha doğrusu
Senin anakartta m2 ssd yuvası var kankam Şöyle yapman gerekiyor, hdd yi max 200gb olana kadar silip sonrasında ssd ye kopyalaman gerekiyor, sonrasında da boot menüsünden ssd ni seçip, widows açıldıktan sonra diğer diski yeniden yapılandıman gerekiyor. Bunların hiç birini yapamam falan diyorsan ve bilgisayarında önemli bir bilgi yok ise hdd ni çıkartıp ssd ne sıfırdan windows kurabilirsin. Sonrasında da aynı şekilde hdd yi yapılandırman gerek windows üzerinden.

Kaessin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yusuf Çınar
Senin anakartta m2 ssd yuvası var kankam Şöyle yapman gerekiyor, hdd yi max 200gb olana kadar silip sonrasında ssd ye kopyalaman gerekiyor, sonrasında da boot menüsünden ssd ni seçip, widows açıldıktan sonra diğer diski yeniden yapılandıman gerekiyor. Bunların hiç birini yapamam falan diyorsan ve bilgisayarında önemli bir bilgi yok ise hdd ni çıkartıp ssd ne sıfırdan windows kurabilirsin. Sonrasında da aynı şekilde hdd yi yapılandırman gerek windows üzerinden.
attığın ürünü alıp takıp pcyi sıfırlayıp disk ayırma yerine ssd yi C ye hdd yi D ye kursam bi sıkıntı olmaz demi

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
attığın ürünü alıp takıp pcyi sıfırlayıp disk ayırma yerine ssd yi C ye hdd yi D ye kursam bi sıkıntı olmaz demi
Kankam ssd yi c ye kurmak, veya d ye kurmak diye bir şey yok. Sen istersen bir tane 2 tb lık hdd alırsın, onu 1 tb 1tb a bölersin, birini c yaparsın birini d yaparsın. C dediğin şey her halde windowsu kurmak istediğin disk. Tabi ki windowsu ssd ye kurman lazım. Hdd yi windows kurulurken çıkarırsan karıştırma ihtimalin de olmaz, en garantisi bu bence.

Kaessin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yusuf Çınar
Kankam ssd yi c ye kurmak, veya d ye kurmak diye bir şey yok. Sen istersen bir tane 2 tb lık hdd alırsın, onu 1 tb 1tb a bölersin, birini c yaparsın birini d yaparsın. C dediğin şey her halde windowsu kurmak istediğin disk. Tabi ki windowsu ssd ye kurman lazım. Hdd yi windows kurulurken çıkarırsan karıştırma ihtimalin de olmaz, en garantisi bu bence.
eyw kral saolasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

kral şu ssd nasıl bir baksana https://www.itopya.com/seagate-250gb-barracuda-510-nvme-m2-ssd-3100mb-okuma-1200mb-yazma_u10423 rica etsem

Son düzenleme:

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ

Kaessin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yusuf Çınar
Kankaaa boşver onu, bunu all. Çok iyi lan, çok özür dilerim başka sitelere bakmadım. Bu süper bence direk al.
ettim sipariş format işlerini pek anlamam o yüzden bilgisayarcının yolunu tutucam :D

Top Bottom