Neler Yeni

Yardım Samsung 25W Şarj Aleti

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Eyw yarın Samsungu arayıp gerekli seri no verip sordurucam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orijinal hocam sizdeki ürünün tarihinde ne yazıyor bunda 2024 yazıyor belki ondan dolayı olabilir yazmamasi değişikliğe gitmiş olabilirler
bendekının tarıhını bılmıyomda telefonu 2021de aldım ocak yada subat ayıydı kutudan cıktıgına gore

sımdı baktım 17.11.2020 yazıyor sag alt kosede bıde bende yandakı yazı yok mesela

bendekının tarıhını bılmıyomda telefonu 2021de aldım ocak yada subat ayıydı kutudan cıktıgına gore

sımdı baktım 17.11.2020 yazıyor sag alt kosede bıde bende yandakı yazı yok mesela
Değişikliğe gitmiş ozaman Samsung bundan dolayı biraz kafa karıştırıcı oluyor

Palo DAYI 👑

80+ Gold
olabılır hocam arastırmakta fayda var

bıde yenı telefonların cogusunda adaptor cıkmıyor zatern belkıde ondandır
Sormaya saçma sapan bir iş adaptör çıkmaması nedir ya şuan güncel internette değilde mağazadan alsan 710 TL sadece adaptör ya halihazırda birçok insanımız internetten alışverişe güvenmediği için mağazadan alıyor keza internette orjinal satıcı haricî orjinal ürün satan nadirdir ve olurda orjinal satıcılarda stok olmazsa ozaman cakmalar ardı ardına geliyor

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Sormaya saçma sapan bir iş adaptör çıkmaması nedir ya şuan güncel internette değilde mağazadan alsan 710 TL sadece adaptör ya halihazırda birçok insanımız internetten alışverişe güvenmediği için mağazadan alıyor keza internette orjinal satıcı haricî orjinal ürün satan nadirdir ve olurda orjinal satıcılarda stok olmazsa ozaman cakmalar ardı ardına geliyor
resmı dolandırıcılık
30k s23 aldım ıcınden adaptor cıkmıyor 3.5k ya m51 almıstım ondan cıkmıstı :)
para arttıkca malzemeden calıyolar :)
koysalar batacaklar sankı utanmasalar kabloyuda koymıcaklarda

Top Bottom