Samsung LC49RG90SSRXUF 49 inç CRG9 4 ms 120 Hz Dual QHD QLED Kavisli Gaming Monitör
Son düzenleme:
Faizler bu kadar yüksekken vade farksız 12 ay taksit var. Bence kaçmaz. Ben aldım.İndirimsiz fiyatida 300-400 fazlaydı![]()
değişik bir monitör, hayırlı olsun gelince fotoğraf atarsın artıkSamsung LC49RG90SSRXUF 49 inç CRG9 4 ms 120 Hz Dual QHD QLED Kavisli Gaming Monitör
Alıntıyı görüntüle
Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Kolay Gelsin adlı kargo firması Amazon'a özel çalışıyor diye biliyorum. Aldığım ürünleri hep düzgün getirdiler şu ana kadar.Bunu kargocular yaşatmaz
Küçücük fan çoklayıcıyi bile paramparça getiriyor adamlar Amazon kendi şirketleri değil çalışanlar maaşlı yani özellikle özen gösterceklerini zannetmiyorumSıkıntı olacağını sanmıyorum. Kolay Gelsin adlı kargo firması Amazon'a özel çalışıyor diye biliyorum. Aldığım ürünleri hep düzgün getirdiler şu ana kadar.
Aksine kolay gelsinden bir kere hasarlı kargo almadım kutular cillop gibi geldiKüçücük fan çoklayıcıyi bile paramparça getiriyor adamlar Amazon kendi şirketleri değil çalışanlar maaşlı yani özellikle özen gösterceklerini zannetmiyorum
Adamlar demiri eğmiş (2mm kalınlığında boru) bunu kim bilir nasıl getirirlerBunu kargocular yaşatmaz
Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Kolay Gelsin adlı kargo firması Amazon'a özel çalışıyor diye biliyorum. Aldığım ürünleri hep düzgün getirdiler şu ana kadar.
Katılıyorum, ben de bir kere dışında hiç sorun yaşamadım (500'den fazla siparişim var), onda da 3 kutu sıvı sabundan bir tanesi sızma yapmıştı, altını çize çize 1 tanesinde sorun var dememe rağmen, Amazon hepsinin parasını iade etti.Aksine kolay gelsinden bir kere hasarlı kargo almadım kutular cillop gibi geldi
Şans işi hocam yurt içi kargo sıkıntı şikayet çok bir kere kötü ürün getirmedi ya da PTT Aras kargo filan hatta şuan bardak sipariş verdim arasla geliyor ve bu kargo firmaları çok şikayet alıyorAksine kolay gelsinden bir kere hasarlı kargo almadım kutular cillop gibi geldi