Neler Yeni

Çözüldü✓ Samsung 870 Evo Sata Di̇sk Sorun Yaşiyorum.

burkavuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
burak kavuk
M2 SSD ALAN YETERSİZLİĞİ VE TEK SLOT OLMASINDAN SEBEP SATA SSD ALDIM.
EPİC GAMES SIFIRDAN SATA DİSKE KURDUM VE GTA V İNDİRDİM
İLK İNDİRMEMDE BİRKAÇ HATA KODU VERDİ DOSYA EKSİK UYARILARI ALDIM. SİLDİM TEKRAR YÜKLEDİM.
AMA ŞUANDA NE UYARI ALIYORUM NEDE OYUN AÇILIYOR HATTA EPİC GAMES SUNUCU BAĞLANTISI DAHİ ALIYORUM.
OYUNU AÇMAMASI DİSKİN SORUNLU OLMASINI DÜŞÜNDÜRDÜ
FAKAT KLASÖR VEYA DOSYA TAŞIYABİLİYORUM.
STEAM DEN EURO TRUCK İNDİRMEK İSTEDİĞİMDE D SÜRÜCÜSÜ OLAN SATA DİSKİ SEÇİYORUM DİSK YAZMA HATASI ALIYORUM.
MS SSD DE YAZMA HATASI ALMADAN İNDİRME İŞLEMİ BAŞLIYOR.
SORUN NERDEN OLABİLİR.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    1.2 MB · Hit: 48
Son düzenleme:

Burka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak Turucu
M2 SSD ALAN YETERSİZLİĞİ VE TEK SLOT OLMASINDAN SEBEP SATA SSD ALDIM.
EPİC GAMES SIFIRDAN SATA DİSKE KURDUM VE GTA V İNDİRDİM
İLK İNDİRMEMDE BİRKAÇ HATA KODU VERDİ DOSYA EKSİK UYARILARI ALDIM. SİLDİM TEKRAR YÜKLEDİM.
AMA ŞUANDA NE UYARI ALIYORUM NEDE OYUN AÇILIYOR HATTA EPİC GAMES SUNUCU BAĞLANTISI DAHİ ALIYORUM.
OYUNU AÇMAMASI DİSKİN SORUNLU OLMASINI DÜŞÜNDÜRDÜ
FAKAT KLASÖR VEYA DOSYA TAŞIYABİLİYORUM.
STEAM DEN EURO TRUCK İNDİRMEK İSTEDİĞİMDE D SÜRÜCÜSÜ OLAN SATA DİSKİ SEÇİYORUM DİSK YAZMA HATASI ALIYORUM.
MS SSD DE YAZMA HATASI ALMADAN İNDİRME İŞLEMİ BAŞLIYOR.
SORUN NERDEN OLABİLİR.
Çözümü bilmiyorum ama bi format at istersen

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Yeni aldığınız ssd'yi sağlık testine sokun hd tune ile

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Steam'in indirme yaptığı yerde (Büyük ihtimalle Yerel Disk (C:,)\program files x86\steam\steamapps\download yada common) 0 KB olan dosyaları silin. Onlar inerken hata oluştuğu için kalıyor. Böyle bir dene istersen.

burkavuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
burak kavuk
Steam'in indirme yaptığı yerde (Büyük ihtimalle Yerel Disk (C:,)\program files x86\steam\steamapps\download yada common) 0 KB olan dosyaları silin. Onlar inerken hata oluştuğu için kalıyor. Böyle bir dene istersen.
Bu yöntem işime yaradı teşekkürler.

Armi3067

80+ Bronze
Writing is Disabled diyor yani diske veri yazma kapatılmış, yalnız okuma moduna girmiş. Diskin ömrü bitmiş kısacası ölmüş. Fakat yine de SSD olduğu için şansını denemek istersen BIOS üzerinden Secure Erase+ ile ssdye bios üzerinden low level format atarak tüm bölümleri ve içindeki tüm verileri silerek fabrika çıkışı ayarına geri getirin, kısa sürelide olsa düzelebilir ama disk ölmüş bilgin olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazma kapatılıp açılabilen b,rşey değil çünkü eğer kapandıysa öyle aktifleşitirilebilen bir şey değil, samsung yazılımı üzerinden firmware update ve optimize etmeyi dene olmadı başta dediğimi uygula.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıfır aldıysanız garantiye geri gönderin derim bu arada eğer ikinci else zaten böyle bir durum olması gayet normal çokta yeni bir ssd sayılmaz diye biliyorum bu ssd.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,715
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom