Neler Yeni

Çözüldü✓ Samsung 970 Evo Diske Yazma Hatası

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
Herkese selamlar. Yaklaşık 2 gün önce bir ssd aldım. SSD'yi aldığımda fark ettim ki yükseltme için gerekli olan m2 yükseltme vidaları şehir dışındaki evde kalmıştı. Ben de yakın zamanda tekrar gitmeyeceğim için SSD'yi vidasız takmaya karar verdim, vida siparişini de verdim (10 gün sonra gelecek). İlk gün taktığımda bir sorun yoktu. Ertesi gün kapatıp açtım pc yi ve başta SSD gözükmüyordu aygıt yöneticisinde bile. Sonraları kasayı açıp tekrar çıkarıp taktım. 2 kere mavi ekran yedim falan. Neyse sorun şu ki burada sorun ne olabilir? Okuma-yazma testlerini yaptığımda da sorun yoktu. CMD de çalıştırdığım Chkdsk komutu sonrasında da bir sorun yoktu. Bu hata mesajını Bilgisayarım > D Birimi > Özellikler > Araçlar > Hata denetimi üzerindeki denetle butonuna basınca aldım. Yardımcı olabilir misiniz? Ne olabilir sorun? İçerisine bir şey yükleyemiyor veya silemiyorum.

Ekler

• hata.png
    hata.png
    46.4 KB · Hit: 47
  • SSD.png
    SSD.png
    381 KB · Hit: 48
  • aygıtYöneticisiSS.png
    aygıtYöneticisiSS.png
    35 KB · Hit: 41
  • hataSSD.png
    hataSSD.png
    6.1 KB · Hit: 45
  • SSD1.png
    SSD1.png
    1.8 MB · Hit: 47

mahoen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
MB
Magician diye bir uygulaması vardı sanırım onu yükleyip bakımlarını yapabilirsin. Olmazsa aldığın yere gönder baksınlar. Tamir değil aynı ürünle değişim iste.

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Magician diye bir uygulaması vardı sanırım onu yükleyip bakımlarını yapabilirsin. Olmazsa aldığın yere gönder baksınlar. Tamir değil aynı ürünle değişim iste.
Teşekkür ederim uygulamaya bir bakayım. Amazondan almıştım sorun olmaz sanırım.

etherion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes Şahin
Hocam bende birebir aynı sorunu yaşıyordum Lenovo IdeaPad Gaming 3 ile. Yine vida yoktu anakart üzerinden tam olmayan rastgele bir vida ile oturtmuştum. Sonrasında bir çözüm bulamadım. Ben amazondan alalı 1 ayı geçmişti o yüzden iade vs bakmadım bile. Bilgisayar slotunu denedim sorun yoktu. Bilgisayarı msi gp66 ile değiştirdim. Kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Normal SSD vidası kullanarak taktım bu sefer.

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
Hocam bende birebir aynı sorunu yaşıyordum Lenovo IdeaPad Gaming 3 ile. Yine vida yoktu anakart üzerinden tam olmayan rastgele bir vida ile oturtmuştum. Sonrasında bir çözüm bulamadım. Ben amazondan alalı 1 ayı geçmişti o yüzden iade vs bakmadım bile. Bilgisayar slotunu denedim sorun yoktu. Bilgisayarı msi gp66 ile değiştirdim. Kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Normal SSD vidası kullanarak taktım bu sefer.
Değiştirsem mi diye düşünüyorum ben de
Mesaj otomatik birleştirildi:

no supported volumes found dediği için uygulamada bakımlarını da yapamıyorum :D

etherion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes Şahin
Değiştirsem mi diye düşünüyorum ben de
Hocam benim anladığım SSD sorunlu değil ancak tam kavrayamadığım için bilmiyorum açıkcası. Çünkü şu an taş gibi ve sorunsuz. Ancak 1 ay öncesine kadar illallah ettirmişti. Bilgisayar değiştirdikten sonra sorunum kalmadı. Belki de oturmasıyla alakalı bir durumdur. Vidayı bekleyin eğer hala sorun varsa iade edin bence. Ancak bunlara rağmen sadece vida sorun olsa neden çalışırken birden gittiğini de anlamak güç.

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
Hocam benim anladığım SSD sorunlu değil ancak tam kavrayamadığım için bilmiyorum açıkcası. Çünkü şu an taş gibi ve sorunsuz. Ancak 1 ay öncesine kadar illallah ettirmişti. Bilgisayar değiştirdikten sonra sorunum kalmadı. Belki de oturmasıyla alakalı bir durumdur. Vidayı bekleyin eğer hala sorun varsa iade edin bence. Ancak bunlara rağmen sadece vida sorun olsa neden çalışırken birden gittiğini de anlamak güç.
Evet çalışıyordu sonradan oldu :/

mahoen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
MB
Amazon'dan aldıysan yurt dışına gönderme işi zor. Direkt fatura ile samsung servisine götür. Amazon Canlı Destek'ten servis numarası iste.

Armi3067

80+ Bronze
Aynı hatayı bende yaşadım o kadar uygulama üzerinden test ettim bir sıkıntı gözükmüyordu ama steam indirme yaparken yazma haası veriyordu hdd bozulmuş uygulamalardan kaçıyor ama steam yakalıyordu hemen satıp kurtuldum .

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
Amazon'dan aldıysan yurt dışına gönderme işi zor. Direkt fatura ile samsung servisine götür. Amazon Canlı Destek'ten servis numarası iste.
çözdüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı hatayı bende yaşadım o kadar uygulama üzerinden test ettim bir sıkıntı gözükmüyordu ama steam indirme yaparken yazma haası veriyordu hdd bozulmuş uygulamalardan kaçıyor ama steam yakalıyordu hemen satıp kurtuldum .
çözdüm

Top Bottom