Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung 970 Evo Plus 1 Tb 1225 Tl

Robius

80+ Bronze

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
1 adet stok geldi yapıştırdım şimdi. 1245'e aldım kargoyla birlikte. Naysa para atıp alsam daha uyguna gelirdi ama stok biter diye hemen kredi kartından çektim.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
1 adet stok geldi yapıştırdım şimdi. 1245'e aldım kargoyla birlikte. Naysa para atıp alsam daha uyguna gelirdi ama stok biter diye hemen kredi kartından çektim.
iptal edenler olmuştur büyük ihtimal. Ben de görür görmez peşin almıştım hatta anında gider diye. Taksiti bile kart ayarından ücretsiz kendim yaptım sabah :D hayırlı olsun

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
iptal edenler olmuştur büyük ihtimal. Ben de görür görmez peşin almıştım hatta anında gider diye. Taksiti bile kart ayarından ücretsiz kendim yaptım sabah :D hayırlı olsun
İptal edenler hangi kafayla iptal ediyor acaba samsung en iyi ssd firmasi üstüne üstlük dramli bi modeli bu fiyata almak güzel.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
İptal edenler hangi kafayla iptal ediyor acaba samsung en iyi ssd firmasi üstüne üstlük dramli bi modeli bu fiyata almak güzel.
Sonrasında Vatanda da fiyatı düştü ya. Belki iptal edip Vatanda 6 taksit mağaza teslim almak isteyenler olmuş olabilir.

Berk58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Berk kaşkaya

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
kıngston var bu fıyata daha yuksek hız sunan sırf marka adı ıcın fıyatı fazla
dostum linki atar mısın? hangisiymiş o daha hızlı sırf marka için bakıldığını düşündüğün, kıyasladığın ve daha iyi dediğin model :)

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
kingston kötü bir marka değil ki?
kimse kötü demiyor kingston kc3000 mesela iyi model fiyatı 2 bin bandında 1200 tl civarında olan nv2 nv1 modellerini söylüyorsa onlar dramsiz ısınan ve hızı düşen modeller şuan kingston tarafında bu fiyata dram bulunan sıcaklık sorunu olmayan model yok.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
kimse kötü demiyor kingston kc3000 mesela iyi model fiyatı 2 bin bandında 1200 TL civarında olan nv2 nv1 modellerini söylüyorsa onlar dramsiz ısınan ve hızı düşen modeller şuan kingston tarafında bu fiyata dram bulunan sıcaklık sorunu olmayan model yok.
Dostum bilmeden sallıyorlar işte :) Adam sadece hıza bakıyor. Dram olayını zaten geçtim onun ne olduğundan faydasından haberleri yok da. MLD bile Samsung bu modelinden hızlı diye daha iyi diyecekler var burada maalesef :) PCI 3.0da en iyi SSD bu. KC3000 ise PCI4.0 o tabi bundan iyi ama o model de bu fiyatlarda değil. Bende 1tb lığı var o da harika SSD tabi. DRAM'siz kingstonlar ise eh işte SSD si.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,078
Üyeler
166,875
Son üye
alpkaank
Top Bottom