5 sene samsung garantisi var gibi düşünenler için kötü bir haberim var kimse ürünün arkasında durmuyor 5 sene önce vatandan 970 evo 500 gb modelini satın almıştım 2. senesinde bilgisayarda takılırken kendi kendine arızalandı değişim için başvurduğumda samsung değişim yapamayacaklarını satın aldığınız firma ile görüşün denildi vatanda ellerinde bu model kalmadığı için satın aldığım dönemden ücret iadesi yapacaklarını söylediler ancak o dönemde fiyatlar o kadar artmıştı ki satın aldığım tutar devede kulak kalıyordu thh sonucunda 6 ay sonra güncel tutarını alabildim özellikle samsung firmasına hiçbir güvenim kalmadı müşteri hizmetleri samsungun türkiyede sadece beyaz eşya ve telefon garantisi verdiği bilgisini vermişti şaşırmadık ben bir daha yaklaşmam
Samsung herkese bu politakıyı uyguluyor
Diyelimki 5 sene önce 1TB 970 evo plus 500 tl ye aldınız arızlandı bana para iadesi veriyorsa BU ŞERESİZLİKTİK DOLANDIRICILIKTIR
650 tl / dolar kur 4 TL = 125 dolar
Bugün 125 dolar = 4125 TL eder
Yönetmelikte misliyle değişim veya bir üst model yazar
üretici enflasyonuna (ÜFE) göre para iadesi yapılacaktır ifadesi konsa benim 500 tl ye aldığım ürün 2500 - 5000 tl arasında değişir