ygitwx
80+
- Reaksiyon skoru
- 100
Nesi kötü? 980 pro 1TB kullanıyorum fişek gibi ssd, hemde ısınmıyor.980 pro modeli iyi bir ssd değil samsungun en iyi ve sorunsuz ssdsi 970 evo plus tır sahtesi de çoktur
Nesi kötü? 980 pro 1TB kullanıyorum fişek gibi ssd, hemde ısınmıyor.980 pro modeli iyi bir ssd değil samsungun en iyi ve sorunsuz ssdsi 970 evo plus tır sahtesi de çoktur
Ben gayet memnunum 2tb versiyonunu 2700'e aldım.980 pro modeli iyi bir ssd değil samsungun en iyi ve sorunsuz ssdsi 970 evo plus tır sahtesi de çoktur
Samsung herkese bu politakıyı uyguluyor5 sene samsung garantisi var gibi düşünenler için kötü bir haberim var kimse ürünün arkasında durmuyor 5 sene önce vatandan 970 evo 500 gb modelini satın almıştım 2. senesinde bilgisayarda takılırken kendi kendine arızalandı değişim için başvurduğumda samsung değişim yapamayacaklarını satın aldığınız firma ile görüşün denildi vatanda ellerinde bu model kalmadığı için satın aldığım dönemden ücret iadesi yapacaklarını söylediler ancak o dönemde fiyatlar o kadar artmıştı ki satın aldığım tutar devede kulak kalıyordu thh sonucunda 6 ay sonra güncel tutarını alabildim özellikle samsung firmasına hiçbir güvenim kalmadı müşteri hizmetleri samsungun türkiyede sadece beyaz eşya ve telefon garantisi verdiği bilgisini vermişti şaşırmadık ben bir daha yaklaşmam
Ana kart işlemciniz nedir bende 5600x varMinimum 1tb tavsiye ederim. Bende 2tb 980pro var iyi aldım diyorum.
İşlemci 13700kf, anakart b760m e d4 tuf gamingAna kart işlemciniz nedir bende 5600x var
DDR 4 mü anakartınİşlemci 13700kf, anakart b760m e d4 tuf gaming
EvetDDR 4 mü anakartın