Futaba Rio
80+ Bronze
1.5K bütçe için en uygunu diyebiliriz. Crucial P3 var birde.Alınır mı bu SSD ne kadar iyi?
1.5K bütçe için en uygunu diyebiliriz. Crucial P3 var birde.Alınır mı bu SSD ne kadar iyi?
Alınır tabii ki de. DRAM var ve 3500/3000 değerleri.Alınır mı bu SSD ne kadar iyi?
kanka gen3 en iyi ssd 1tb için en iyi fiyat direkt yapıştırİmzamdaki sistem için nasıl olur? 500 GB M2 SSD'den geçiş yapılır mı?
Peki şimdiki ssd'mi nasıl satabilirim? Bulunduğum şehir küçük (Düzce) ve kolay satış olmuyor. Ek olarak yeni ssd'yi taktığımda sıfırdan temiz format atmam mı gerekecek?kanka gen3 en iyi ssd 1tb için en iyi fiyat direkt yapıştır
ssd ni satıcaksan format atmana gerek yok sıfırdan windows kurman lazım + olarak satış platformu dolap kullanabilirsin bende 2 gün önce satın aldım ve eski ssd mi dolaptan sattım çok kolay alıcı bulabiliyorsun.Peki şimdiki ssd'mi nasıl satabilirim? Bulunduğum şehir küçük (Düzce) ve kolay satış olmuyor. Ek olarak yeni ssd'yi taktığımda sıfırdan temiz format atmam mı gerekecek?
Kioxia Exceria 500GB M.2 SSD , bunu kaça satabilirim?ssd ni satıcaksan format atmana gerek yok sıfırdan windows kurman lazım + olarak satış platformu dolap kullanabilirsin bende 2 gün önce satın aldım ve eski ssd mi dolaptan sattım çok kolay alıcı bulabiliyorsun.
kanka keyfin bilir sistemindekiler birbiriyle aynı seviyede yani düşük kalan bir şey yok ssd yi kaça satabilirsin hiç bilmiyorum 2.el fiyatlarına bak öyle bi fiyat koyarsınKioxia Exceria 500GB M.2 SSD , bunu kaça satabilirim?
Ek olarak sistemimde başka herhangi bir şey upgrade ister mi?
Elinizdeki ssd'yi satmadanda kullanabilirsiniz. Ssd'lerden birini pcie x1 yuvasına m2 dönüştürücü ile takabilirsiniz. Ama hız maximum 900 felan oluyor, tabi bu anakartınıza bağlı. Boşta pcie x16 girişi varsa ssd'nin hızının tamamını alabilirsiniz. Konu hakkında benimde pek bilgim yok şu videodan bakabilirsiniz.Kioxia Exceria 500GB M.2 SSD , bunu kaça satabilirim?
Ek olarak sistemimde başka herhangi bir şey upgrade ister mi?
kanka keyfin bilir sistemindekiler birbiriyle aynı seviyede yani düşük kalan bir şey yok ssd yi kaça satabilirsin hiç bilmiyorum 2.el fiyatlarına bak öyle bi fiyat koyarsın
İşimin yoğunluğundan dolayı şimdi bakabildim fakat indirim bitmiş. Geçmiş olsun.Elinizdeki ssd'yi satmadanda kullanabilirsiniz. Ssd'lerden birini pcie x1 yuvasına m2 dönüştürücü ile takabilirsiniz. Ama hız maximum 900 felan oluyor, tabi bu anakartınıza bağlı. Boşta pcie x16 girişi varsa ssd'nin hızının tamamını alabilirsiniz. Konu hakkında benimde pek bilgim yok şu videodan bakabilirsiniz.