Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung 970 EVO PLUS 1TB 1449 TL

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
İmzamdaki sistem için nasıl olur? 500 GB M2 SSD'den geçiş yapılır mı?

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
kanka gen3 en iyi ssd 1tb için en iyi fiyat direkt yapıştır
Peki şimdiki ssd'mi nasıl satabilirim? Bulunduğum şehir küçük (Düzce) ve kolay satış olmuyor. Ek olarak yeni ssd'yi taktığımda sıfırdan temiz format atmam mı gerekecek?

Estawky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Esat
Instagram
estawky
Twitter
estawky
Discord
@estawky
Peki şimdiki ssd'mi nasıl satabilirim? Bulunduğum şehir küçük (Düzce) ve kolay satış olmuyor. Ek olarak yeni ssd'yi taktığımda sıfırdan temiz format atmam mı gerekecek?
ssd ni satıcaksan format atmana gerek yok sıfırdan windows kurman lazım + olarak satış platformu dolap kullanabilirsin bende 2 gün önce satın aldım ve eski ssd mi dolaptan sattım çok kolay alıcı bulabiliyorsun.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
ssd ni satıcaksan format atmana gerek yok sıfırdan windows kurman lazım + olarak satış platformu dolap kullanabilirsin bende 2 gün önce satın aldım ve eski ssd mi dolaptan sattım çok kolay alıcı bulabiliyorsun.
Kioxia Exceria 500GB M.2 SSD , bunu kaça satabilirim?

Ek olarak sistemimde başka herhangi bir şey upgrade ister mi?

Estawky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Esat
Instagram
estawky
Twitter
estawky
Discord
@estawky

kanka keyfin bilir sistemindekiler birbiriyle aynı seviyede yani düşük kalan bir şey yok ssd yi kaça satabilirsin hiç bilmiyorum 2.el fiyatlarına bak öyle bi fiyat koyarsın

Muzlusüt

80+

Elinizdeki ssd'yi satmadanda kullanabilirsiniz. Ssd'lerden birini pcie x1 yuvasına m2 dönüştürücü ile takabilirsiniz. Ama hız maximum 900 felan oluyor, tabi bu anakartınıza bağlı. Boşta pcie x16 girişi varsa ssd'nin hızının tamamını alabilirsiniz. Konu hakkında benimde pek bilgim yok şu videodan bakabilirsiniz.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,010
İsim
kilan embappe
,anten 1350 TL falandı

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
kanka keyfin bilir sistemindekiler birbiriyle aynı seviyede yani düşük kalan bir şey yok ssd yi kaça satabilirsin hiç bilmiyorum 2.el fiyatlarına bak öyle bi fiyat koyarsın
Elinizdeki ssd'yi satmadanda kullanabilirsiniz. Ssd'lerden birini pcie x1 yuvasına m2 dönüştürücü ile takabilirsiniz. Ama hız maximum 900 felan oluyor, tabi bu anakartınıza bağlı. Boşta pcie x16 girişi varsa ssd'nin hızının tamamını alabilirsiniz. Konu hakkında benimde pek bilgim yok şu videodan bakabilirsiniz.
İşimin yoğunluğundan dolayı şimdi bakabildim fakat indirim bitmiş. Geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,319
Üyeler
164,646
Son üye
consinov
Top Bottom