Anlamadım ssd kötümüHangisi olduğuna bağlı yenilenmiş halini çok önermiyorlarSamsung'un SSD BileÅenlerinde DeÄiÅiklik YaptıÄı Ortaya Ãıktı
Samsung, güncel Samsung 970 Evo Plus SSD'lerde farklı kontrolcüler kullanabiliyor. Bazı üreticiler, geçmiÅte satıÅa sunduÄu SSD'lerindeki bileÅenlerindewww.technopat.net
Şuan ben bu ssdyi kullanıyorumHangisi olduğuna bağlı yenilenmiş halini çok önermiyorlarSamsung'un SSD BileÅenlerinde DeÄiÅiklik YaptıÄı Ortaya Ãıktı
Samsung, güncel Samsung 970 Evo Plus SSD'lerde farklı kontrolcüler kullanabiliyor. Bazı üreticiler, geçmiÅte satıÅa sunduÄu SSD'lerindeki bileÅenlerindewww.technopat.net
Hangisi olduğuna bağlı yenilenmiş haliyse hakkında pek iyi yorumlar yok değilse iyiAnlamadım ssd kötümü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan ben bu ssdyi kullanıyorum
1 yıl önce bu nvme ssd aldımHangisi olduğuna bağlı yenilenmiş haliyse hakkında pek iyi yorumlar yok değilse iyi
Ssd nasıl kötü kanka ben panik olmaya başladımHangisi olduğuna bağlı yenilenmiş haliyse hakkında pek iyi yorumlar yok değilse iyi
1 yıl önce aldıysanız yüksek ihtimal eski halidir eski hali baya iyi bir model1 yıl önce bu nvme ssd aldım
Kanka böyle
Alıntıyı görüntüle
Ssd nasıl kötü kanka ben panik olmaya başladım
970 de 1tbda 1gb dram var modelide buHocam ben dram mb soruyorum bunla onun ne alakası var şuan onu anlamadıö
Ne demek istediğinizi anlamadımHocam buaçtığım konuyla bu linkle alakası yokmu
Attığınız link bu dram la alakalımıNe demek istediğinizi anlamadım
onu soruyorumNe demek istediğinizi anlamadım
Hani ssdmi kalitesiz onuda çözemedimNe demek istediğinizi anlamadım
ssd kalitesizmi diyosunuz anlasamNe demek istediğinizi anlamadım