ssdnin bazıları kronik sorunluymuş kesin bilmiyorum ama samsung 500gb arasında 2 kat var ben olsam verirdim o parayı ucuz hatta ama yazma hızları sizi üzmese tabi194TL fark ile alınır mı görseli bırakıyorum.
Samsung ssdler ömrü uzun olarak biliniyor uzun bir süre upgrade yapmamayı düşünüyorum ama böyle ekstra olarak ilerde yanına eklerim ssd flnssdnin bazıları kronik sorunluymuş kesin bilmiyorum ama samsung 500gb arasında 2 kat var ben olsam verirdim o parayı ucuz hatta ama yazma hızları sizi üzmese tabi
m.2 ssd yeri varsa dediğiniz gibi olabilir ama bence gine 1tb ı alın sonra samsung alırsınız format atarsanız temiz samsungun üstüne kurarsınız windowsu bütün m.2 ssdlerin ömrü uzundur iyi olduğu süreceSamsung ssdler ömrü uzun olarak biliniyor uzun bir süre upgrade yapmamayı düşünüyorum ama böyle ekstra olarak ilerde yanına eklerim ssd fln
P2 çok dandik bir SSD değil. Ek olarak 1TB diskin ömrü de boyutundan dolayı daha uzun olacaktır. Ben P2 alırdım şahsen.Samsung ssdler ömrü uzun olarak biliniyor uzun bir süre upgrade yapmamayı düşünüyorum ama böyle ekstra olarak ilerde yanına eklerim ssd fln