Neler Yeni

Samsung 970 Evo Plus mı? Samsung 980 pro mu?

Reaksiyon skoru
198
Sistemde oyun oynanacak sadece, onun dışında oynadığım oyunlardan kayıt alıp bazen video editi yapabilirim.. Arada ki farkı verip gen4 almalı mıyım? yoksa gereği yok mu?

Oyun oynanacaksa sadece, bu SSD'lerin ikisinede gerek yok bence.
Bunu al geç bence. paran cebinde kalsın.
Bu iki ssdyede bu paraları verebilirim sıkıntı değil, bana bir zorluk çıkartmıyor maddiyat yönünden ama kullanım ömrü, performans , stabilite vs. olarak aynı diyorsanız sizin attığınızı alayım.

Bu iki ssdyede bu paraları verebilirim sıkıntı değil, bana bir zorluk çıkartmıyor maddiyat yönünden ama kullanım ömrü, performans , stabilite vs. olarak aynı diyorsanız sizin attığınızı alayım.
Yani, Bir 980 Pro değil. Ama Evo Plusla çok rahat kapışabilecek kalitede.
Post automatically merged:

Anakartta 2 tane M.2 slotun varsa, 2 tane alırsın bundan, 2800 TL'ye 2 TB alanın olur. hem de kaliteli SSD. 980'den daha iyi bu bildiğim kadarıyla. 1 TB başka SSD almak istersen, çok bir seçeneğin olmaz.

Anakart asus b550e, aralarında 250 lira gibi fark varken sormak istedim 980 pro olsam mı diye. Büyük ihtimalle gen4 olması bir işime yaramayacak, araştırırken bazı forumlarda gördüm gen4 destekliyorsa gen4 tercih edin demişler. Ondan danışmak istedim.

eğer maddiyatta sorun çıkmassa gen4 almak daha mantıklı ama arkadaşın dediğide gayet mantıklı bence
Yani, Bir 980 Pro değil. Ama Evo Plusla çok rahat kapışabilecek kalitede.
Post automatically merged:

Anakartta 2 tane M.2 slotun varsa, 2 tane alırsın bundan, 2800 TL'ye 2 TB alanın olur. hem de kaliteli SSD. 980'den daha iyi bu bildiğim kadarıyla. 1 TB başka SSD almak istersen, çok bir seçeneğin olmaz.

eğer maddiyatta sorun çıkmassa gen4 almak daha mantıklı ama arkadaşın dediğide gayet mantıklı bence
Maddiyatta sorun çıkartmaz dediğim gibi, oyunlara bir etkisi olur mu gen 4 almamın? İndirimdeyken alırım zaten onun dışında almam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,464
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri